Word altijd snel en vriendelijk geholpen. Ze doen wat er gedaan moet worden en proberen niet extra werkzaamheden te 'zoeken'.
uitstekend
Vriendelijk personeel, vakkundige keuring en geen overwacht hoge kosten. Aanrader!
fijne jongens, snelle service en altijd eerst een belletje voordat ze gaan starten met de klus.
Zeer tevreden goede service en vriendelijke mensen een aanrader
Super en snel geholpen
Ik kreeg de melding dat er een probleem was met het laden van de accu en dat ik onmiddellijk moest stoppen. Dat was dicht bij de garage en daar werd geconstateerd dat de spanner van de aandrijfriem van de dynamo was afgebroken. Dit alles aan het eind van de middag. Er werd beloofd om de andere dag, of uiterlijk de dag daarop de reparatie uitgevoerd te hebben. De andere morgen kreeg ik al bericht dat de wagen klaar stond voor me. Bij alles wat er gedaan werd, dus toen ik de wagen bracht, werd mij uitgelegd wat de te nemen stappen waren en kreeg ik een begroting van de kosten. Iedereen waar ik mee te maken kreeg was vriendelijk en hulpvaardig.
Uitstekende service, vooraf juiste diagnose daarna snel geholpen, prima garagebedrijf.
altijd klaar staan voor je klasse
Zeer vriendelijk en erg goed geholpen, zeer tevreden!
Duidelijkheid professionals oplossingericht
Ik ben al vaker hier geweest, maar nu voor het eerst met ons oude fiat 500 voor een APK + grote beurt. Zoals altijd ben ik weer goed ontvangen en is alles soepel verlopen. Door het vakmanschap worden alle kleine puntjes van aandacht opgemerkt en hersteld. Altijd netjes een telefoontje met alle info voordat er iets wordt gedaan, inclusief duidelijke prijsopgave.
Vriendelijk, behulpzaam, kundig.
Een goede klanten contact denken mee
Na contact te hebben gehad met de servicebalie, met hele goede service geholpen, en dit zeer betaalbaar. DT service overtreft hierin alle grote autobedrijven die zich veelal profileren met de naam die ze verkopen maar niks voor elkaar krijgen.
Prima sfeer en gezellige mensen
Je krijgt altijd snel een belletje op de dag van het onderhoud. Eerlijk advies over wat er gedaan moet worden en wat er aan zit te komen. De auto is altijd snel en vakkundig gemaakt en kan er dan weer tegenaan.
Altijd vriendelijk en direct geholpen top bedrijf
goede service, klantvriendelijk, snel, en vakbekwaam!
Top garage goeie afspraken
Vriendelijk en klantgericht
De winter komt eraan, dus is het weer tijd om de zomerbanden te wisselen voor winterbanden. Deze liggen in de opslag bij Vakgarage DT Service. Een afspraak daarvoor is zo gemaakt en de wissel is snel en vakkundig uitgevoerd.
Als er wat met mijn auto is kan ik langs komen en kijken ze het na
Netjes en snel geholpen