Service en vakmanschap staat bij DT Service hoog in het vaandel
super
Prima en snel geregeld.
Word er altijd vriendelijk te woord gestaan. Er word meegedacht en prima werk geleverd.
Altijd goed
zeer klantvriendelijk
Wordt snel en netjes geholpen. Is niet bij alle garages zo
Nvt
voor het plaatsen van mijn trekhaak ben ik snel, vakkundig en vriendelijk geholpen, kortom uitstekende service.
Je krijgt er goede service. Vriendelijk personeel. Je wordt altijd gebeld als er wat is met de auto wat duur. Gewoon een fijne garage.
zeggen wat ze doen, doen wat ze zeggen, geen gedoe.
Meedenkend personeel.
Je word altijd vriendelijk te woord gestaan.En met problemen proberen ze zo snel mogelijk te helpen.Voor mij een top garage.
Een zeer goede vakgarage, met super klant vriendelijk personeel. Een hele goede service, het zijn toppers.
Vriendelijk personeel, netjes behandeld. Zeer tevreden.
Zie bovenstaand: Prima
Prettig contact en goede service
Zeer vakkundig in storing op sporen.
Fijne garage luistert goed en beantwoord vragen duidelijk begrijpbaar.
Prima service vakmanschap en oog voor de klant, en niet te vergeten, ze doen wat ze zeggen, en ze zeggen wat ze doen. Top.
Mijn Fiat 124 spider uit 1977 heeft mensen nodig die auto's begrijpen. En dat doen ze bij DT service. Duidelijke offertes, vakkundig werk.
De 1te keer dat ik binnen kwam een goed gevoel. Ze geven van te voren per telefoon aan wat er met de auto moet gebeuren. Heel vriendelijke, behulpzaam team. Echt een hele fijne vakgarage
Als je auto een mankement heeft, krijgt je een gratis prijsopgave ervan, en als het gemaakt is kan je er weer opaan dat het goed is voor jouw en je wagen
Goede service wordt altijd geholpen