Probleem snel gevonden en opgelost.
Vakbekwaam en realistische prijzen.
Gebeld voor een nieuwe accu, die werd heel snel geleverd en ingebouwd.
Goede service en klant vriendelijk
Je wordt netjes geholpen.
Vandaag mn auto weggebracht voor de apk, zoals gewoonlijk goed geholpen. Bij het ophalen een korte toelichting van de werkzaamheden en kosten, zoals t hoort!
Fijne garage duidelijke afspraken
Klantvriendelijk,snel en behulpzaam
Vriendelijke mensen, prima prijs en snelle afhandeling. Reparatie super netjes uitgevoerd!
Alles top!
Altijd snel en vakkundig geholpen!
Een echt familiebedrijf. Vriendelijk, heldere communicatie en meedenkend.
Uitstekende garage
Altijd vriendelijk en behulpzaam. Meedenkend en vakbekwaam Prettig om hier mijn apk en onderhoud te laten doen. Tot de volgende keer!
Prima ontvangst, aandacht voor de klacht(en) zeer kundige reparaties en prima behandeling. Wat wil een mens nog meer?
nog gelukkig ouderwetse service
Ik kon heel snel terecht voor een (te late) APK. Supervriendelijk en behulpzaam. Dikke aanrader!
Service met een welgemeende glimlach, reëele begrotingen, vakkundig en snel en altijd een goed en betrouwbaar advies. Van der Bijl is een echt familiebedrijf dat ik een warm hart toedraag.
eerlijk en betrouwbaar vakwerk
achteruitrij beepers laten plaatsen. Was heel snel geregeld en voor een prima prijs. Zou iedereen deze vakgarage aanbevelen, zeer goed en vriendelijke service. Hartelijk dank
Voor meerdere keren terug
Zeer goed denken even verder.
Geweldige service,en snel
Denken ook aan de dingen die je niet gevraagd hebt.
Zeer prettige en deskundige service
Nijverheidsstraat 102
2288BB Rijswijk
OVER VAKGARAGE VAN DER BIJL 2017 zijn wij verhuisd naar ons nieuwbouwpand in de Plaspoelpolder ‘’ Harbour Village ‘’ Nijverheidsstraat 102 in Rijswijk en een milieubewuste weg ingeslagen tevens hebben wij ons aangesloten bij de organisatie Vakgarage. Onze elektrische installaties worden voorzien van eigen opgewekte zonne-energie, waardoor wij duurzaam kunnen ondernemen. Samen met zijn zoon Roy en vrouw Ali is Vakgarage van der Bijl een echt familie bedrijf die inmiddels al meer dan 40 jaar een begrip is in de regio Den Haag. Vanaf het eerste begin zijn wij lid van de BOVAG branche organisatie en word alles onder BOVAG voorwaarden hersteld en geleverd.