Super service zoals altijd!
ruitenwisser versleten, op dezelfde dag vervangen
Vriendelijke
Uitstekend, als elke keer weer.
Zie boven
Kwam voor een probleem met de auto voordat de reparatie werd uitgevoerd is er netjes gebeld voor overleg achteraf had ik nog terug gebeld of de auto ook nog gekeurd kon worden . eigenlijk moet daar ook nog een afspraak voor worden gemaakt maar is toch gebeurt klasse service en heb voor de dag een leenauto meegekregen Top garage en zeer vriendelijke vader en zoon weten hoe ze met klanten om moeten gaan zeker een aanrader deze garage
ik was blij dat de auto direct gemaakt kon worden omdat ik 's-middags op vakantie ging
Ondanks geen afspraak, werd ik zo geholpen met een spijker in de band!
Eerlijk, betrouwbaar en deskundig! Prima service en duidelijke uitleg over de reparatie!
Kom al jaren bij vakgarage van der Bijl. Altijd vriendelijk, goede service, verstand van zaken én betrouwbaar. Top garage!
top service!
Goede service, met eerlijke prijzen. kon snel terecht, en was lekker dichtbij!
Goede service, aardige mensen en heel betrouwbaar.
1e keer bij deze garage, spannend, na 11 jaar bij een andere. Maar tevreden weg gegaan :)
Vriendelijk te woord gestaan, goed geholpen en met uitgebreid antwoord op al mijn vragen.
De apk keuring, werd vlot en vakkundig uitgevoerd, het vooraf opgegeven defect gloeilampje werd ook als eerste aangereikt.
Ik kom al meer dan 25 jaar bij van der Bijl, zoon Roy en vrouw Ali . Ik ben nu 86 jaar en hoop bij hun de 100 te halen (met mijn auto samen natuurlijk) Ik ben een tevreden klant, je word altijd fijn en goed geholpen. Blijf zo doorgaan !!!!!!
Lieve mensen en goudeerlijk Leveren goed werk
Heel goed en vakkundig geholpen door Roy. Binnen een paar uur was de auto klaar.
Door Roy geholpen ivm vervanging dynamo. Binnen een paar uur was mijn auto weer gerepareerd. Hele goede service en uitleg over de reparatie. Een aanrader.
ik kwam voor een gewone apk keuring het team volgens afspraak en stipt op tijd aan de slag - vader en zoon als een geoliede machine - apk tip top in orde, vlot en zeer professioneel met advies en al
Expert advise and quality service provided
Nijverheidsstraat 102
2288BB Rijswijk
OVER VAKGARAGE VAN DER BIJL 2017 zijn wij verhuisd naar ons nieuwbouwpand in de Plaspoelpolder ‘’ Harbour Village ‘’ Nijverheidsstraat 102 in Rijswijk en een milieubewuste weg ingeslagen tevens hebben wij ons aangesloten bij de organisatie Vakgarage. Onze elektrische installaties worden voorzien van eigen opgewekte zonne-energie, waardoor wij duurzaam kunnen ondernemen. Samen met zijn zoon Roy en vrouw Ali is Vakgarage van der Bijl een echt familie bedrijf die inmiddels al meer dan 40 jaar een begrip is in de regio Den Haag. Vanaf het eerste begin zijn wij lid van de BOVAG branche organisatie en word alles onder BOVAG voorwaarden hersteld en geleverd.