Mijn ervaring omschrijf ik als positief.
Alles goed gegaan
Fijne mensen die altijd klaar voor je staan.
Snelle service
Goede ervaringen met de garage top
vriendelijke mensen
zeer goed, zoals altijd
We stonden op het punten te vertrekken naar een bruiloft, toen bleek dat één van de voorbanden lek was en de ander erg slecht. Grote paniek! Na diverse garages (waaronder een grote bandengarage) te hebben afgebeld terecht gekomen bij garage van der Bijl. Roy kon de bijzondere bandenmaat binnen no-time ophalen bij een leverancier. Bij aankomst werden we net zo vriendelijk geholpen als aan de telefoon. De banden werden ter plekke gemonteerd en we konden snel weer op weg. Ondanks de vertraging waren we toch nog op tijd op de bruiloft. Ons weekend was gered, met dank aan garage van der Bijl!
Klantvriendelijk.
Direct bij melding probleem was er direct aandacht en meedenken. De vervolg afspraak was zo gemaakt!
Onderhoud en APK verzorgd. Onderdeel uiteindelijk sneller dan verwacht binnen en gemonteerd, dus tevreden
Goede snelle service en afhandeling. Kwaliteit uitstekend!
Alles was goed van te voren overlegd en zeer snel uitgevoerd. Toppers bij vakgarage van der Bijl!!
De afspraak was telefonisch snel gemaakt. Eenmaal aangekomen was de service goed. Vriendelijk personeel. Na een kleine beurt stond mijn auto weer klaar en werd ik netjes geïnformeerd.
Ondanks dat ik had gezegd pas vanaf een bepaald bedrag even een belletje zou willen werd stellig gezegd dat ze altijd bellen voordat er werk werd uitgevoerd. Die belofte werd ook netjes nagekomen, geen verrassingen en ik kan weer met een goed gevoel de weg op!
Bij aankomst werd ik direct voorzien van een heerlijk kopje koffie. Mijn auto werd gelijk in behandeling genomen en na een half uurtje kon ik weer verder. Ook kreeg ik nog een mooi presentje mee. Zeer goede en vriendelijke ervaring.
Gemiddeld eens per jaar kom ik bij garage van der Bijl en ik ben telkens erg content.
Een zeer schone en nette garage, vriendelijke mensen en de kwaliteit van de dienstverlening?Top!
Toegankelijk bedrijf. Altijd in voor een praatje en degelijk werk.
Mooi, schoon, professioneel, kortom,super tof bedrijf.
Op de afgesproken tijd voor apk keuring vakkundig en netjes geholpen, prettige ontvangst, betrouwbaar advies gekregen. Kortom ik kom er zeker terug.
Goede service en weten waar ze mee bezig zijn
Altijd goede service
Kom hier al jaren naar volle tevredenheid. Vakkundige mensen in een nette garage.
Nijverheidsstraat 102
2288BB Rijswijk
OVER VAKGARAGE VAN DER BIJL 2017 zijn wij verhuisd naar ons nieuwbouwpand in de Plaspoelpolder ‘’ Harbour Village ‘’ Nijverheidsstraat 102 in Rijswijk en een milieubewuste weg ingeslagen tevens hebben wij ons aangesloten bij de organisatie Vakgarage. Onze elektrische installaties worden voorzien van eigen opgewekte zonne-energie, waardoor wij duurzaam kunnen ondernemen. Samen met zijn zoon Roy en vrouw Ali is Vakgarage van der Bijl een echt familie bedrijf die inmiddels al meer dan 40 jaar een begrip is in de regio Den Haag. Vanaf het eerste begin zijn wij lid van de BOVAG branche organisatie en word alles onder BOVAG voorwaarden hersteld en geleverd.