Prettige service
Er wordt altrijd volgens afspraak geleverd
Flexibel en ze weten precies waar ze bij mijn auto op moeten letten en ze pakken dat pro-actief op
Op internet een occasion tegenkomen en uiteindelijk ook aangeschaft. Prima afgeleverd in korte tijd.
Men wordt snel en vakkundig geholpen, ook over de uit te voeren reparatie en kosten wordt duidelijk overleg gepleegd zodat je weet waar je aan toe bent ,ze zijn vertrouwelijk en komen afspraken na.
Ik kom hier nu al een paar jaar, wordt altijd netjes te woord gestaan. Koffie staat altijd klaar. Je weet vaak vooraf wat ongeveer de kosten zijn en ze zijn heel hulpvaardig. Stond een keer met pech 1 belletje en binnen een kwartier waren ze er.
Goed en deskundig
Ga zo door , misschien een overweging om een auto ter beschikking te stellen als de auto voor onderhoud of reparatie is. Dit zou voor ons fijn zijn. Daarom is onze andere auto bij een andere garage in Losser , die heeft dit wel. Aangezien wij allebei buiten Losser werken moeten wij altijd plannen .
Prima service bij (spoed)vervanging accu
vakbekwaam, betrouwbaar
ontvangst is hartelijk en correct. Er wordt goed geluisterd naar de opdracht en een passende afspraak gemaakt. Het resultaat is goed en wordt netjes afgehandeld!
Altijd goed geregeld
Heel fijn en behulpzaam personeel
Zeer tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden. Prima prijs/kwaliteit verhouding.
Snelle service, uitleg over de reparaties goed gecommuniceerd.
Super netjes
Goede ervaring, ze zijn betrouwbaar en verlenen altijd goede service
Goede en snelle service. Vriendelijke mensen. Tot de volgende keer kom zeker terug
Vriendelijk en bekwaam. Gewoon goed.
We konden snel worden geholpen en het probleem met de verlichting van onze mini was dezelfde dag opgelost. Erg prettig!
Je wordt uitstekend geholpen door deskundige vaklieden die met je meedenken.
top
Er verdween koelwater. Na onderzoek bleek de radiator lek. Gerepareerd en tegelijk grote beurt en apk gecombineerd. De heren hebben zoals gewoonlijk vakwerk afgeleverd, bij hen zijn er zelden of nooit problemen na de tijd.