we werden fijn en goed geholpen.
Meestal zeer positief, soms teleurstellend
Zit persoonlijk in een hele lastige situatie. Wejebe heeft zo enorm goed mee gedacht en flexibiliteit getoond. Ik ga nooit meer naar een andere garage. Super!
Ik moest mijn auto laten keuren en werd bij deze zaak zeer goed en professioneel te woord gestaan. Toen ik de auto op ging halen zag ik dat ze deze ook hadden gewassen! Nogmaals dank hiervoor! Zeer nette zaak met voldoende parkeerruimte, professioneel team en nette afhandeling! TOP!
geen
Bijna 24 euro om een batterijtje van de autosleutel te vervangen vind ik teveel!
Vriendelijke ontvangst en het was direct mogelijk om een afspraak te maken voor een beurt. Alles ziet er professioneel en goed verzorgd uit. Na de beurt wordt de auto gewassen afgeleverd.
Service zoals het hoort, meedenken met klant
Vertrouwd, deskundig, snel en goede service.
Goede hulp en service.
Probleem gemeld en binnen de kortste keren opgelost. Lekkere koffie goede ontvangst.
Goede hulp met het zoeken naar een passende occasion Prettig samen werking met ervaren mensen Goede service
Steeds als ik een vraag heb krijg ik snel en zeer deskundige hulp.
Als altijd, vriendelijk en snel geholpen.
Heb mijn 'droomauto' hier gevonden. Vito busje 4x4 uit 2006.
Geweldige mensen ze vriendelijk en helpen je graag ben zeer tevreden vreden
Duidelijk en altijd heel vriendelijk ;)
Ontvangst erg vriendelijk en ook het telefonisch contact over vervanging/reparaties.
Nvt
correct geholpen
prima garage
Klantvriendelijk, snel
Mijn probleem werd dezelfde dag volledig opgelost, TOP
Vlotte vriendelijke begroeting en informatie naar reden van komst. In de wachtruimte krant van de dag en diverse keren koffie aangeboden gekregen. Bandenwissel verliep snel. Vriendelijke monteur vermeldde dat de auto klaar was en overhandigde de sleutel van de auto die voor de deur klaar stond. De rekening was via internet verzonden zodat ik thuis meteen kon betalen. Goed afgehandeld!
Berkenstraat 18
5863AH Blitterswijck