Vlot en duidelijk!
meer dan 40 jaar mijn garage!
Super vriendelijk ontvangst bij de garage. Koffie en ff een praatje. Niks mis mee. Daarna keken ze of ik de winterbanden, die nog op de auto lagen, vervangen moesten worden door zomerbanden. Dit was niet het geval, dus besloten om de banden erop te laten zitten. Mijn zomerbanden lagen in de auto en die hebben ze ook gemeten. Totaal €82,28 Bij de vorige wissel van winterbanden, uitbalanceren etc € 79,50 betaald. Ik vind dit niet in verhouding staan en vind het een dure check.
Goed geholpen en service.
Ik vind wel dat jullie vooraf een betere voorcalculatie moeten maken. Nu werd ik verrast omdat tijdens een telefonisch advies niet geinformeerd werd over de kosten die speciale reparaties zouden zijn
Goed en vriendelijk personeel Goed geholpen Deskundig en ervaren personeel
Ze nemen absoluut rustig de tijd voor je. Prettig geholpen en goede afwikkeling.
spontaan voor service naar binnen gegaan, ontdekte dat koplamp stuk as en vervangen moest worden. binnen een half uur geholpen tegen een zeer redelijke prijs. super!
Zeer tevreden met uitgevoerde werkzaamheden en behandeling.
correct
Nvt
Alles volgens afspraak. Keurig alle puntjes doorlopen en voor zover mogelijk gerepareerd. Auto keurig afgeleverd.
Vriendelijk
We zijn fijn geholpen en door de goede service konden we zelfs 2 dagen eerder onze gave Lynk&co ophalen Zijn er heel blij mee
Betrouwbaar en eerlijke communicatie. Niet erin heen draaien. Zeer tevreden met de service en het advies. Zeker een aanrader!
Ontzettende goede sevice.
Auto laten keuren en staat mooi gewassen weer klaar om mee te nemen.
Erg vriendelijke verkoper, duidelijke uitleg en transparant over de auto. Geen druk om te kopen, goed overleg mogelijk. Fijn zo'n garage in het dorp
Bandenwissel volgens afspraak. Prettige ontvangst en goede aflevering.
Goede duidelijke begeleiding en kwaliteit in huis.
top
Voel mij op mijn plek
prima service, dank ook aan hennie verberkt
Berkenstraat 18
5863AH Blitterswijck