Garage zonder drempel.
Mijn ervaring is goed
Binnen een halve dag geregeld. Uitstekend.
Auto kreeg grote beurt en keuren. Alles netjes verlopen. Krijgt van te voren een offerte wat er aan mankeerd en of je dit wil laten maken. Als de.auto klaar is wordt hij weer netjes gewassen klaargezet. Alles super 2
Bij jullie gararge heb je echt nog het gevoel dat je klant bent. Er wordt naar je geluisterd, iedereen is klantvriendelijk en behulpzaam en jullie hebben altijd een oplossing.
Goede kennis van hun werk
Wij zijn deskundig en vriendelijk geholpen door Rogier en hij heeft goed ingeschat wat onze wensen waren.
Is een goede garage en ze geven je een goed advies
Was op zoek naar een betaalbare huurauto en vond deze bij WEJEBE. Auto stond keurig verzorgd klaar op gewenste tijd en we konden onbezorgd en comfortabel op pad in Europa voor onze werkzaamheden.
Gewoon binnen lopen en contact met elkaar.
Vakkundig reparatie
Klantvriendelijk, service , Altijd goed geholpen
In juni heeft mijn auto APK gehad + beurt. De factuur was naar het verkeerde adres gestuurd, terwijl we de wijziging al eerder hadden doorgegeven. Vervolgens kreeg ik de factuur op het goede adres en was de factuur ineens 20 euro duurder. Vervolgens heb ik tot 2x toe gevraagd om een toelichting en niks ontvangen, vanwege drukte. Eind augustus kreeg ik een betalingsherinnering, zonder toelichting van de prijsverhoging. Uiteindelijk hebben ze snel gereageerd en is het opgelost. Maar het heeft wel lang geduurd, waar ik zelf achteraan ben moeten gaan..
Voorafgaand aan reparaties krijg je een offerte opgestuurd en kun je aangeven in hoeverre je het hiermee eens bent. Hier staat precies uitgelegd wat er gebeurt en wat dat kost. Deze transparantie maakt dat ik hier blijf komen
vriendelijk personeel en goede garage
Auto opgehaald en na reparatie weer teruggezet op plaats
kland vriendelijk
prima mensen met ervaring
Wejebe Blitterswijck , werkt met een geweldig team die echt verstand hebben van alle merken en uitvoeringen. Niets is teveel en se service zal NERGENS zo zijn als bij hun. Ze denken niet in problemen maar altijd in oplossingen.
Ze bellen je even op voor de reparatie punten Plus nemen de tijd als je dingen wil weten over wat dingen kosten ze zoeken het gelijk op en zeggen je de all in prijs en niet de ex btw prijs
Alleen maar goed
alles goed geregeld fijne soepele samenwerking
Komen hier al jaren, betrouwbare- en kundige partner, communiceert transparant, overlegd goed en facturen zijn helder.
Netjes ontvangen, goed geholpen auto gekocht nog steeds super blij ermee. Ik zeg prima raad aan als je een auto ziet die je leuk vindt en in jou prijsklasse ga er naar toe.
Berkenstraat 18
5863AH Blitterswijck