Gebruikte bedrijfswagen gekocht, oude was versleten. Wejebe voor mij gezocht en snel geleverd. Top geregeld zelfs nog paas eitjes in de auto en natuurlijk een hele boel wejebe goedies (pennen blokjes enz.) Bedankt!!!
Originele beoordeling
KOOPTE ENNE BUS KRIEGDE NOG GENNE KOFFIE. BALLE TENT, VUR DE REST ZIJN ZE BEST AARDIG!
Super dat ik zo snel geholpen werd!!
Mijn ervaringen met de garage zijn prima. Goede service, vriendelijk personeel, jarenlang goede oplossingen en adviezen, ook bij de keus voor een nieuwe tweedehands auto. Jammer dat het gemeld probleem "vreemd geluid van de wielen/banden" bij een reguliere beurt werd opgepakt door de banden van plek aan de auto te veranderen en daardoor niet werd opgelost. Zeer positief dat de chef werkplaats na het melden hiervan meteen met de auto ging rijden en na enkele minuten al wist wat het probleem was. Het probleem is opgelost. De auto rijdt weer prima.
Goed geholpen met nutshell blasting nadat de auto regelmatig stotterde bij een koude motor. Na een grote beurt kreeg ik het advies hier wat mee te doen wat ze bij deze goed hebben geregeld!
Ontvangst is altijd goed en men neemt tijd voor de klant . Hier ben je echt geen nummer. Zeer tevreden over de werkzaamheden en ook voor jullie personeel .
Komen de afspraken na
wil scorw 10 indrukken maar het lukt mij niet
Snel klaar
Prachtige auto met veel meer functionaliteit en comfort voor een goede prijs en verzekerd van goede service
Correcte afhandeling, goede communicatie. Aanbevelenswaardig!
Prettige afhandeling van zaken
snelle en goede service klantvriendelijk en betrouwbaar.
Mijn V snaar piepte behoorlijk maar door de gratis inspanning kon ik weer rustig in de ochtend en nachturen rijden Bedankt
ik had wejebe de opdracht gegeven om voor mij een occasion te zoeken die perfect bij mij past. na teruggebeld te zijn geworden door pascal franssen kon hij de zoektocht beginnen. ik werd regelmatig door pascal op de hoogte gehouden door bellen mailen en appen hoe de zoektocht verliep. ik had al in het eerste contact aangegeven dat het geen haast had omdat ik nog een zeer goede auto had ik tevens ook bij wejebe gekocht. had ook aan deze auto 5 jaar plezier gehad. na enkele weken de auto voor mij gevonden te hebben kreeg ik er foto's en informatie over en dat voelde meteen goed. is pascal dezelfde nog gaan kijken bij de aanbieder van deze auto. auto was goed bevonden door pascal dus deze de volgende dag bij de aanbieder opgehaald en weer werd ik op de hoogte gebracht dat de auto bij hun stond en ik was de volgende dag mee gaan proefrijden en dat voelde meteen goed. gisteren auto gehaald en dit is dan tevens al mijn derde auto al die ik hier heb gekocht.
Snelle afhandeling na eerste contact. Binnen enkele dagen auto ingeruild en met een "nieuwe" weggereden. Niets dan complimenten over het verloop, snelheid en vooral de goede communicatie. Tot de volgende Keer!
APK keuring, 2 nieuwe banden, grote beurt. Alles top uitgevoerd. Tsja, de rekening viel nu wel tegen maar er is ook veel gedaan aan de auto. Zeer vriendelijke mensen! Voel je je gelijk thuis.
Helemaal TOP!
Goed, je wordt op de hoogte gehouden wat er er moet gebeuren bij de grote beurt en de keuring
Zie boven
Onderhoud + APK laten uitvoeren volgens opgave fabrikant. Ik was vergeten te vermelden dat ik een leen auto nodig had, dit was geen probleem en werd direct geregeld. Dezelfde dag was mijn auto weer klaar en netjes gewassen !
Prima garage, vriendelijk
Snel geholpen
Goede communicatie, goede service en kwaliteit!
Berkenstraat 18
5863AH Blitterswijck