Zeer goede service en prima geholpen.
Prima geregeld
Altijd zeer goed geholpen. Ga zo door!
prima service, snel afgewerkt en tegen een normale prijs.
correct geholpen
goed afgehandeld
WEJEBE is een betrouwbare garage, hebben alles goed op orde, goede service, alles wordt netjes geregeld en ik wordt goed ontzorgd.
Auto weer netjes gerepareerd, nieuwe apk en een poetsbeurt gekregen! Top!
Wordt goed geholpen
Wij hebben op 7 februari onze 2e, auto gekocht bij WeJeBe, en daarbij kregen wij een goed inzicht, voorlichting omtrent de auto waarin wij interesse in hadden. Er werd ons door de verkoper Pascal Fransen) precies verteld welke handelingen nog aan de auto zouden worden gedaan voor aflevering. Omdat wij eerder bij deze garage een auto hadden gekocht -met ook deze opties- hebben wij de 2e,auto gekocht .Ze medewerkers komen vertrouwd, eerlijk en vriendelijk over. Zo ook als bij reparties iets (duurder) moet worden gedaan, van te voren een belletje of het al dan niet akkoord is. Ondanks dat wij uit Mook komen (toch 40 min. rijden naar Blitterswijk) hebben wij groot vertrouwen in de medewerkers van Wejebe vakgarage !!!.
Er werd slecht overlegd en kortgesloten met ons over het vervolg. Afspraken werden niet nagekomen over vervangend vervoer en over tijdstip van de reparatie. Doordat de uitleesapparatuur niet goed was moest de auto vaker terugkomen en zelfs naar een andere garage toe.
klantvriendelijk
ff olie en vloeistoffen controle geen enkel probleem bij wejebe
Iedereen praat met je ,of het een monteur of verkoper isdat steld me gerust.
Bij keuringsaanvraag netjes en snel geholpen.
Kon elke keer heel snel terecht
Bij WeJeBe staat de klant altijd voorop. Er wordt goed overlegd met de klant over opties, nut en noodzaak van reparaties. Daarbij wordt ook goed rekening gehouden met leeftijd en verwachte levensduur van de auto.
Prettig ontvangen, niet opdringend. Prijs kwaliteit verhouding was boven gemiddeld. Dit bleek ook na de koop bij de oplevering. Auto stond er mooi gepoetst bij. Ook details als banden gepoets. Kreeg er nog een goede set winterbanden op velg bij met wieldoppen. Tevens hebben ze 2 banden vervangen wat niet nodig was. Zat nog bijna 3 mm op. Afleveringsbeurt was ook goed. Naast de kleine beurt is bv ook de remvloeistof vervangen aangezien deze ouder dan 24 mnd was en koelvloeistof is vervangen. Ik was positief verrast over deze afleveringsbeurt. We kregen er ook nog 1 jaar vakgarage pech hulp bij. Top bedrijf die ik zeker kan aanbevelen. Mocht ik nog reparatie in de garantie nodig hebben, het is natuurlijk een 2de handse auto, zal ik deze ervaring ook delen.
keep going on
Goed aan te bevelen
correct nakomen van de gemaakte afspraken
Vriendelijke hulp er wordt geluisterd en meegedacht
Berkenstraat 18
5863AH Blitterswijck