Altijd goed service
Geen opmerkingen
Fijn de auto van binnen en buiten laten reinigen via Wejebe. Tevreden over resultaat.
weer uitstekend geholpen door wejebe. mijn auto na een pechgeval bij de berger opgehaald en onder garantie gerepareerd! weer zo eerlijk en vertrouwd zoals altijd.
uitstekend
Top service.
Ik ben erg netjes en volgens afspraak geholpen.
mensen zijn vriendelijk, deskundig.
snel en behulpzaam
Storingen waren vervelend maar zijn prima opgelost!
Heb een proefrit gemaakt, vervolgens duidelijk antwoord gekregen op al mijn vragen. Prettig om zaken mee te doen, tevreden over mijn aankoop.
Prima service afspraak die gemaakt worden ook na gekomen super
Tot nu toe zeer tevreden
Gebeld met een probleem en kon meteen terecht. Reparatie zelfde dag nog voltooid.
Band kapot en de andere kant was ook aan vervanging toe. Snel geholpen!
Netjes keurig en snel geholpen
goede service
Zeer goed geregeld. Flexibel als het moet. Alle tijd voor je.
erg goed
als er iets stuk is kun je altijd terecht en ben je welkom
winterbanden vervangen ; snelle afspraak en prima uitvoering
Alles naar behoren uit gevoerd
Originele beoordeling
Ik vind het jammer hoe het allemaal gelopen heeft. Ik verlang helemaal geen vip behandeling, omdat fam.er werkt en gewerkt heeft. Maar ik weet waar ik nu sta. Verder zeg ik niks zonder advocaat. Ik zal de rekening netjes betalen zoals het hoort. Verder wil ik het hier bij laten.
Altijd welkom
Goede terugkoppeling van de APK keuring en wat er nog gedaan moet worden om de auto weer betrouwbaar en veilig te maken
Berkenstraat 18
5863AH Blitterswijck