Kan alles met betrekking tot de auto loslaten omdat ik WeJeBe vertrouw!
wij hebben goede ervaring met de garage Snel vakkundig werk wordt er geleverd
Goede service verleend
flexibel personeel betaalbare huurprijs de staat van de bus was redelijk
Prima garage, deskundig en goede service
kreeg de indruk dat de bedrijfsleider eerlijk advies en uitleg gaf over het voertuig. dat wekte vertrouwen bij mij.
Goed ontvangst gehad. Na duidelijke uitleg over nieuwe auto, deze maar meteen gekocht. Door deskundigheid van Pascal, zal ik hier in de toekomst nog vaker komen
Prima en snel alles geregeld.
Goede ervaringen
Prima vakmanschap
Goed en vriendelijk geholpen. De auto had een APK nodig en naast dat ook wat kleine probleempjes die ik graag opgelost zag. Alles dezelfde dag opgelost.
Aardig personeel. Goed geholpen.
Fijne verkoper en een snelle service van de monteurs.
Garage bezocht met wat mankementen aan mijn Corsa. Meteen gecontroleerd, probleem vastgesteld, materiaal besteld en vervangen. Super snel.
Ben heel tevreden over de geboden service en dan ook nog een gewassen auto terugkrijgen, super.
Mijn auto rijdt weer als een zonnetje. Alles netjes overlegd en super geholpen.
Zojuist onze nieuwe auto opgehaald. Volgens een juist advies en correcte afhandeling van de WeJeBe onze Mercedes Cabrio gevonden. Wij zijn al jaren klant bij de WeJeBe en ook nu weer correct behandeld.
Zocht een andere auto ,kennissenkring adviseerde mij wejebe garage blitterswijck. Nou ik ben heel goed behandeld. Heb zeer veel vertrouwen in dit bedrijf . En zal zeker andere deze garage aanbevelen.
word altijd goed geholpen, en als het kan zo snel mogelijk, als er hogere kosten zijn bij de beurt, word je telefonisch op de hoogte gebracht dat is wel prettig, en de monteurs zijn vriendelijk en kijken verder als je met 'n klacht komt of er nog wat aan mankeert.
Voortreffelijk en zeer hulpvaardig
Ben enorm goed geholpen Vriendelijke mensen en zeer tevreden over de reparatie
Berkenstraat 18
5863AH Blitterswijck