ik zocht een auto in bepaalde prijsklasse had ook nog enkele merken en types genoemd in deze prijsklasse was helaas niet veel te vinden maar de wejebe zit niet stil en kwam met een grandioos alternatief en ben superblij met deze auto tevens een leenauto tijdens hun zoekactie
Geen comentaar
Kwaliteit
Er wordt ten alle tijden naar een oplossing gezocht, zodat de klant tevreden huiswaarts keert!!
Korte lijntjes, prima service
Gewoon goed
Hele fijne persoonlijke benadering, super service, behulpzaam, altijd bereikbaar, geweldig!
Voor het aanvangen van de reparatie werd ik netjes opgebeld. De reparatie duurde een dag extra, maar alles werd volgens afspraak gedaan.
Ze doen daar niet moeilijk. Je word gewoon goed en snel geholpen. Ze denken mee en komen afspraken na. Kortom een betrouwbare garage.
Super blij met mijn nieuwe auto als ik over een aantal jaar weer een nieuwe zou willen zou ik zeker hier kijken
Al een paar jaar klant bij Wejebe en nooit teleurgesteld. Heldere communicatie over werkzaamheden en prijs en altijd vriendelijke en goede service.
We zijn snel geholpen we hebben de auto in de avond er heen gebracht nadat de auto niet meer reed en toch de volgende dag al klaar
Prima garage
Afspraken worden nagekomen en de werkzaamheden netjes op factuur benoemd.
Komt afspraken na. Ben heel tevreden met de geleverde wagen.
Goed geholpen, vriendelijk en heel goede uitleg over alles
Veel moeite gedaan om onderdelen voor de oude Volvo te vinden
Correct in reparatie Vakkennis Klant vriendelijk Kortom je gaat er terug
Hij heeft ons goed geholpen.
Zeer tevreden.
Alles word goed uitgelegd en goede service.
Prima Groetjes Bert
Altijd vriendelijk en top service.
Ze hebben mij met eerlijkheid behandeld,had ik continue het gevoel
Berkenstraat 18
5863AH Blitterswijck