Werd goed geholpen, kon op de keuring wachten in nette wachtruimte. Was hier nog nooit eerder geweest, ga hier voortaan zeker mijn auto’s voor onderhoud brengen. Als extra service werd de auto ook nog door de wasstraat gehaald.
al jaren mijn garage
De auto is snel en goed gemaakt. De persoonlijke service is top en ik ben graag klant bij Rogier en z'n team.
Monteur hielp me meteen en vond een plek voor noodreparaties.
Al meer dan 42 jaar ben ik een zeer tevreden klant bij de WeJeBe, je wordt er altijd eerlijk en goed geholpen door vakbekwaam en erg vriendelijke mensen.
De eerste auto gekocht bij wejebe. Het was alsof ik al jaren een vaste klant was.
Ben al jaren klant tot grote tevredenheid
Vriendelijk
Snelle verzorging van aanschaf en installatie rittenregistratie
Ik wilde online afspraak maken voor alleen APK. En dat gaat niet, gemis in systeem van Vakgarage? APK snel en deskundig uitgevoerd, auto na een uur door monteur thuis (200 meter van Wejebe) gebracht!
Reeds 23 klant klant en telkens naar volle tevredenheid behandeld. of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto of voor een onderhoudsbeurt. Het onderscheidend vermogen zit hem in het fijt hoe iets wordt opgelost als het niet gaat zoals je verwacht!! ( kortom prima garage!!)
Goede begeleiding met taxatie autoschade. Tevreden ook met het resultaat
Ik heb ruim 5 jaar ervaring met Wejebe. Dit bedrijf is heel klantvriendelijk en biedt uitstekende service.
Top mooi geregeld
Vertrouwd kopen en goed geluisterd naar onze wens.
klantvriendelijk ,je voelt je er welkom.
Vriendelijke medewerkers
Tijdens de APK kwam er een probleempje aan t licht en dit is in overleg goed opgelost.
zie boven
Gelijk gekomen, na een spoed hulpvraag, We zijn keurig geholpen.
prima adviezen van de monteur
Mijn zoektocht naar een Porsche macan werd door Rogier gedaan en werd beloond met een prachtig exemplaar macan turbo waar ik heel blij van ben geworden.
geweldige service en afwikkeling bij het importeren van een auto uit Duitsland zoals ik graag zou willen.
Een gezellige, een beetje rommelig (positief bedoeld) beter dan die glanzende showrooms met witte boorden
Berkenstraat 18
5863AH Blitterswijck