Prima service, goed advies

Auto naar tevredenheid opgeknapt. Rijdt weer prima

• Faciliteiten wachtruimte

Hartstikke goede service met fijne mensen!

Rogier en zijn team hebben mijn auto gerestaureerd tot nieuw. Ze hebben prachtig werk geleverd en ik heb de eerste leuke kilometers zonder enig probleem afgelegd.

Top service en eerlijk

Ik heb bij vakgarage wejebe een prachtige Volkswagen golf sportsvan gekocht super mooi En rijdt super goed geen problemen. Het was twee uur rijden maar ik ben blij dat ik het gedaan heb. Ik hoop dat ik er nog heel veel kilometers mee mag rijden.

Snelle service. Meedenken met klant

Snelle service. Goed overleg over uit te voeren reparaties

Heel goed

de service is uit stekend en vriendelijkheid ook heel goed

• Faciliteiten wachtruimte

Ben snel en goed geholpen

Goede comunicatie tussen garage en klant Over reperatie .

Betrouwbaar

Komen hier al jaren, vertrouwen draagt ons inziens bij aan betrouwbaarheid. Vandaar dat wij hier klant zijn.

Keurig bedrijf die je goed helpt en eerlijk is met de prijzen

Keurig bedrijf die je goed helpt en eerlijk is met de prijzen

Zoals altijd: top!

Vakmensen, klantvriendelijk, denken goed mee over wat wel of niet noodzakelijke werkzaamheden zijn bij mijn auto van 22 jaar oud. WeJeBe zorgt ervoor dat ik altijd met een veilig gevoel de weg op kan.

• Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Zij doen wat ze beloven! En soms nog meer.

Nadat wij aan Pascal gevraagd hadden om een mooie auto te zoeken die past bij onze wensen, heeft hij echt zijn best gedaan om ons te helpen. Regelmatig gecommuniceerd, auto's voorgesteld en uiteindelijk een prachtige Mazda voor ons aangekocht in Duitsland. Je merkte meteen dat hij veel ervaring heeft hierin. Hij was ook duidelijk over de gang van zaken en de kosten. Wij hebben nergens naar hoeven omkijken en vandaag stond Pascal met onze auto op de oprit. Voor onze Mercedes Viano kregen wij een mooie inruilprijs. Wij kunnen hem van harte aanbevelen!

Zeer tevreden, zoals gewoonlijk

Auto is netjes gemaakt, en gewassen. Personeel zeer vriendelijk.

• Faciliteiten wachtruimte

Garantie gevalletje. Zonder blikken of blozen opgelost

Ik had een defecte spiegel. Deze verwarmde niet goed. Door de spiegel te vervangen in de garantie termijn heb ik er geen omkijken aan gehad. Toen deze later loskwam door een montage fout werd hier wederom goed op gereageerd. Ook al was het buiten de garantie periode werd deze kosteloos vervangen. Dank voor de service heren!

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Voor een paar weken terug auto verlichting kapot Auto werd opgehaald en vervangede auto stond al klaar Super geregeld

• Faciliteiten wachtruimte

betrouwbaar, kwaliteit hoog en zeer dienstbaar.

Ik kom uit het oosten van het land en na veel speurwerk kwam ik voor de juiste auto bij garage WEJEBE terecht. De goede reviews die ik van dit bedrijf had gelezen bleken zeker te kloppen. Telefonisch werd mij het e.e.a. van de auto uitgelegd en dit klonk goed, open en eerlijk. Na een bezoek bij WEJEBE bleek alles te kloppen en werd wederom ruim de tijd genomen en werd ik voorzien van maximale informatie op een vriendelijke wijze zonder gladde verkooppraatjes Wat technisch niet acceptabel of twijfelachtig was, is geen discussie en wordt opgelost. Men wil kwaliteit leveren. Goed prijsniveau inclusief 6 maanden Bovag garantie. Bedrijf geeft zelf aan op de website dat vertrouwen en kwaliteit de belangrijkste kernwaarden zijn en dat ze goed zijn in klanten uitmuntend van dienst te zijn. Mijn ervaring is dat dit klopt! Een bedrijf waar met je een gerust hart een technisch betrouwbare auto kunt kopen. Een echte aanrader.

• Faciliteiten wachtruimte

Goed geholpen naar een schade ziet er als nieuw uit en ze zijn altijd vriendelijk en behulpzaam

Top bedrijf

Wat we afgesproken hebben komen ze ook na

Uitstekende service

prima service

• Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

website eenvoudig en komt betrouwbaar over, telef. gesprek eveneens

Ik werd gehaald van treinstation Venray Gaat rustig om met klant Biedt klant koffie aan Geeft je de tijd om de auto goed te bekijken Maakt een praatje met klant en luistert goed naar verhaal klant Kan goed met mensen omgaan, niet dwingend maar ontspannend

Klantvriendelijk

Ik voel mij niet gemakkelijk. Mijn laatste ervaring schat ik mijn auto breng omdat delinkerkant van de verwarming niet werkt. Het probleem is dus bekend en om de oorzaak te vinden krijg ik een factuur van € 410.00 euro. De auto is niet eens in de garage geweest en op de parkeerplaats heeft men dit even vastgesteld . Er waren twee mogelijkheden voor het probleem 1. De warmtethermostaat werkt niet goed of 2. Het electronisch bedieningspaneel hapert of is kapot. Deze wijsheid kun je zelfs op internet vinden. Enfin ik ben niet.tevreden om dan als de zogenaamde diagnose is gesteld om een rekening van € 410.00 euro te krijgen. Wij zijn al jaren klant bij wejebe maar ook al ben ik geen monteur de verhaaltjes op de factuur zijn niet altijd nodig en moet ik wel betalen. Als ervaren bedrijf moet het toch mogelijk zijn om de diagnose of werkzaamheden ongeveer te voorzien inclusief een prijsindicatie. Ik vind het normaal dat kosten betaald worden en een kapotte verwarming is geen apk maar om voor een diagnose met minimale arbeid €410 Euro te vragen geeft mij stof tot nadenken en navragen. Groet Henk

• Faciliteiten wachtruimte

Zeer goede service in zowel kopen als verzekeren

Dit bedrijf luisterd naar de klant wat ze willen , adviseren en gaan gericht zoeken

Goed geholpen zoals altijd

Goed geholpen zoals altijd

• Faciliteiten wachtruimte

Vriendelijke en betrouwbare garage.

Bij vakgarage Wejebe is de benadering van de klant vriendelijk en reëel. Ze geven een realistisch beeld van de onderhoudstatus van je auto. Ook bij kleinigheden tussendoor, wordt je snel en betrouwbaar geholpen.

Berkenstraat 18

5863AH Blitterswijck