Zoals altijd prima service. En vriendelijk zoals altijd
Je wordt persoonlijk ontvangen. Je mag wachten in een keurige ruimte met krant en tijdschriften. Koffie , thee naar wens. Na afloop van de service legt de monteur de reparatie uit. Je krijgt de auto gewassen terug.
Fijne club mensen. Door constante aanloop van bezoekers is het verstandig een tijds afspraak te plannen. Zeker een garage om nog eens terug te keren.
Meteen kon ik terecht voor nieuwe banden.
Zie boven
We worden altijd tot op heden goed geholpen.
zeer goed.
Alltijd meedenken!
Goede service!
Nvt
Snel
Prettige ervaring, vriendelijk personeel en gemaakte afspraken worden nagekomen.
Binnen een paar degen konden we terecht om apparaat tegen marter te laten plaatsen
Mijn auto gekocht via Wejebe. Goede service, onderdelen die bijna aan vervanging toe waren werden al vernieuwd, iedereen was even vriendelijk.
Effe proefrit gemaakt , komen we terug ; is onze auto gewassen:) Dan doe maar!
Goed en snel en behulpzaam Werkplaats aardige gasten
Alles weer netjes volgens afspraak en correct uitgevoerd. De winter na zomer bandenwissel was correct uitgevoerd en netjes uitgebalanceerd. Voor de nieuwe winterbanden kom ik beslist terug bij Wejebe.
Betrokken en vakkundig
Zeer tevreden met onze aankoop Mazda cx 5 goed geholpen door Rogier mooi bedrijf. Klein mankement in de buitenspiegel is een onderdeel voor besteld als dat binnen is wordt het direct gemaakt, dat is wat ze noemen snel handelen top geregeld.
correct goed
Goed bedrijf
Even mee kunnen kijken naar de onderzijde van mijn youngtimer. Zag er nog perfect uit. Bij de Wejebe voel je betrokkenheid!
Alles deskundig opgelost.
Berkenstraat 18