Snelle afspraak, Dag van brengen gereed, 's middags gereed gemeld 's avonds gehaald. Prijs is normaal , het kan natuurlijk ook niet allemaal voor niets.
Vraag ik om de winterbanden erop te leggen doen ze: 1. De winterbanden erop leggen en uitlijnen. 2. De auto wassen 3. Lichte lakschade verhelpen Iten 2 en 3 GRATIS!!!
Goede, snelle service, ook om 16u55. Verder snel ingepland en probleem verholpen. Auto keurig schoon weer opgeleverd.
Kan en hoeft niet beter, prima garage, met gemotiveerde medewerkers. Kom er al meer als 30 jaar. Ga zo door.
Auto voor Apk en kleine beurt er heen gebracht. Top gedaan! Net voordat ze aan de auto begonnen met sleutelen eerst te horen gekregen wat het gaat kosten en of ik het ermee eens was. Erg nette service!
Mijn auto is nu 28 jaar en rijdt en start altijd dankzij WeJeBe.
Afspraak snel kunnen maken en begrip bij verzetten.
Vanochtend auto gebracht met defecte uitlaat en 's middags al gerepareerd retour.
Service naar de klant toe perfect , je word goed geholpen en ze komen hun worden na .
Ik ben al vele jaren klant bij de Wejebe. Ze staan altijd voor me klaar. en het is een leuk team wat er werkt. Wat mij betreft een aanrader!!
Prima geholpen en vakkundige medewerkers
Kom al enig tijd bij dit bedrijf en ben altijd even tevreden.
Prima geholpen
Huren bakwagen snelle service. Reeds nieuwe bus in bestelling. Wejebe heeft altijd goede en snelle service en iedereen is zeer klantvriendelijk!
Hele fijne service, goede uitleg.
nooit klachten
Zie hier voor
Ik ben super geholpen
snelle eerlijke service
Tijdens meting accu houden overige monteurs, die met andere werkzaamheden bezig zijn, in de gaten of ik wel snel genoeg geholpen wordt. Chapeau
Auto voor een beurt & APK weggebracht. Snel en goed geholpen. Duidelijke communicatie.
PRIMA
Lekker ongedwongen en persoonlijk.
Goede service en duidelijke communicatie
Berkenstraat 18
5863AH Blitterswijck