auto gevraagd, gezocht en gevonden, van begin tot eind netjes behandeld.
Het vakmanschap is groot, de heren en dames altijd vriendelijk, en bereid uitleg te geven.
Auto loopt weer goed
Problemen met de auto worden altijd snel en professioneel opgelost
Auto door de ANWB afgesleept naar Wejebe. Binnen 2 dagen was mijn auto alweer gemaakt. Snelle service en goede communicatie, erg fijn!
Ik werd netjes gebeld, dat de auto klaar was ( al snel) en de afhandeling bij het ophalen was ook correct.
Staan altijd klaar om je te helpen. Je komt nooit tevergeefs
Heel gewoon en hoe een garage moet zijn met allemaal de pis poes hoeft voor mij niet moet ook toch voor betalen
zie hierboven
Altijd klantvriendelijk, in oplossingen denken, geeft altijd weer een prettig gevoel. Doen nooit moeilijk, zeer gemotiveerde medewerkers. Korte lijntjes, en altijd klantvriendelijk.
Altijd service gericht
Kundigheid en benadering en vriendelijkheid
prima geholpen, heel klantgericht
Zou bijna willen dat mijn auto elke week kapot ging!
Je kunt er altijd terecht en ze denken mee
Ik heb vertrouwen in deze vakgarage en daarom breng ik mijn auto hier met een gerust hart heen.
Snelle service en zelfs mijn auto gewassen, helemaal top!
Duidelijke afspraak voor APK keuring met meteen de grote jaarlijkse beurt. Even telefonisch overleg over de nodige reparaties en een seintje als de auto klaar is en nog even door de wasstraat, en we kunnen er weer mee onderweg.
fijne mensen
Tevreden met de vriendelijk service
Je wordt overal bij betrokken als je binnen komt bij een reparatie
Goede garage , vriendelijk personeel maar wel aan de prijs met Verkoop en reparatie,s
Prima geholpen bij de aanschaf occassion
Altijd al zolang ik er kom een goede ervaring. Nog nooit problemen gehad.
Berkenstraat 18
5863AH Blitterswijck