Prima klantvriendelijk. Ga er als leek op autogebied van uit dat ik eerlijk en deskundig advies krijg en dienovereenkomstig geholpen wordt. Weeg bij deze af of de kosten reparatie in relatie tot ouderdom/staat van auto nog in goede verhouding staan en uitgave in deze dan ook verantwoord zijn.
Al ruim 45 jaar zeer tevreden
Garantie gevallen netjes en goed geregeld.
Ik had gevraagd om een kleine onderhoudsbeurt en op de factuur zag ik een grote onderhoudsbeurt staan
Elke weer goed geregeld. Chapeaux.
fijne samenwerking
Zeer goed maar best duur voor de gewone man
De auto van mijn dochter heeft een jaarbeurt gekregen, verschillende gebreken zijn naar voren gekomen en na overleg gerepareerd. Een minpuntje de defecte ruitenwisser achter werd niet gezien.
in goed overleg met mij
Alles tot in de puntjes verzorgd.
Goede service en verstand van zaken
Toen de uitlaat van mijn auto heel veel herrie begon te maken, en ik niet eerder dan 2 weken later bij mijn vaste Toyota dealer terecht kon heb ik contact gezocht met de Wejebe. Ik kon mijn auto de volgende werkdag al brengen en nadat ze me een prijsopgave hadden doorgebeld is de auto dezelfde dag nog gemaakt. Super service en nog dichtbij ook. Dankjewel team Wejebe, jullie hebben er een tevreden klant bij.
Uitmuntend
Ben snel en vakkundig geholpen. Koffie terwijl ik wacht in een prettige sfeer.
Fijne garage met deskundige medewerkers die altijd meedenken in mogelijkheden
Al 59 jaar een tevreden (en vaste) klant!
Goede ervaring
Prima op de hoogte gesteld van de gebreken.
Gevraagd om een Seat Leon fr bij aankomst bin de garage werden alle verwachtingen overtroffen.
Goede service bij onderhoud van de auto
Zie vorige.
snelle service en goede en duidelijke offerte vooraf
Snel en vakkundig geholpen
Berkenstraat 18