Top service
erg goed
Auto met motor storing heen gebracht binnen een uur gerepareerd rijd nu weer super
prima service
Vakkundige garage.
Goede sevice, zeer klantvriendelijk, en zeer betrouwbaar
Zoals boven reeds vermeld, zolang onderhoud nog zinvol is, wordt er altijd geprobeerd tegen een redelijke prijs de auto op de weg te houden. Op het moment dat dit niet meer het geval is, wordt dmv een prettig en onderbouwd gesprek gezocht naar een passende nieuwe auto.
Perfect!
Als mijn auto wordt opgehaald en teruggebracht en mijn vaste monteur overhandigt mijn sleutel en papieren met een desinfectans doekje, die ik zelf al bij me had, was het wel op afstand even lachen, ik vervolg mijn vaders onderhoud voor ooit zijn auto, jullie zijn een topteam, blijf gezond!!!!!!!!!!
Een warm goede ontvangst van a t/z en een goed deskundig advies door Rick wat een top gozer hij wil alles in de puntjes verzorgd hebben voor de klant een dikke tien .
Een aanrader voor iedereen. Vriendelijk, behulpzaam en een goede vakkennis. Mocht ik toch opnieuw opzoek gaan naar een auto, staan ze zeker weer op mijn lijstje.
Top garage uitstekende service incl leenauto.
Vlot kunnen afspreken en naar tevredenheid geholpen.
Snel afspraak kunnen maken. Snelle uitvoering van reparatie. Gaven mogelijkheid tot kopen goedkopere versie onderdelen.
Zie boven
De aygo bevalt goed
Ik had al jaren problemen met mijn elektrische stuurbekrachtiging. Veel garages geraadpleegd die allemaal een complete vervanging adviseerden (heel kostbaar). Dankzij hun ervaring met Daihatsu verhielpen ze het probleem door de elektromotor te reinigen (enorme kosten besparing). En passant verwijderden ze nog gratis twee deuken in beide (plastic) bumpers. Al met al, snelle en uitstekende service, deskundig en betrouwbaar en vriendelijk en behulpzaam personeel!
Staan altijd voor je klaar en proberen je zo snel mogelijk te helpen. Goede kwaliteit/service.
Snel en dankbaar werk!
Kom al jaren bij deze garage en ben zeer tevreden. Fijne behandeling en schappelijke prijzen.
Mijn auto was totallos verklaard heb bij Vakgarage Rietmeyer een leenauto gekregen toen ik moest wachten op mijn nieuwe auto die zij ook binnen 2 weken hebben ween te vinden. Hierdoor heb ik nooit zonder auto gezeten en hebben zij mij altijd vriendelijk en snel geholpen.
Onze C1 was toe aan een grote beurt / APK en we brachten we hem naar Vakgarage Rietmeyer, op basis van eerdere goede ervaringen. Ook dit keer werden we niet teleurgesteld: we werden keurig gebeld over de ingrepen en een kostenraming daarvan en toen we hem kwamen ophalen zei de monteur: hij is weer als nieuw! Toen we op de auto afliepen zagen we dat hij blonk als een nieuwe auto en toen we instapten rook hij heerlijk fris. Van binnen en buiten schoongemaakt! Dat was echt een verrassing. Hij loopt weer als een zonnetje en kan weer 15.000 km mee.
Zijn behulpzaam en oplossingsgericht. Komen bijna alle afspraken na. Zouden alleen de werk bon via de mail toesturen als bewijs van vervangende onderdelen en deze tot nog toe niet gehad
Vriendelijk ontvangen, was snel klaar APK en onderh. beurt en vragen die ik had werden geduldig beantwoord.