Een goed en betrouwbaar team En nog gezellig ook
zie boven
Deze garage via internet gevonden omdat mijn motor van Peugeot 308 veel olie verbruikte. Er moest een nieuwe motor in. Gelijk koppeling vervangen en apk geregeld. Vaste prijs afgesproken. Binnen 3 dagen is alles geregeld. Top! Alleen het kopje koffie gemist☕️
Goed geholpen, ook na de aankoop van onze auto. Bedankt!
Zie hier boven
Altijd professioneel standaard optimale service en het belangrijkste het vertrouwen alles origineel.
Ik word altijd goed geholpen en ik vind het een top garage
Nadat ik heel sympathiek door de monteur van Station Barendrecht was opgehaald was het ophalen van de door ons gekochte auto een formaliteit. De gekochte auto is volgens mij goed nagekeken en opgevelerd. In het verleden heb ik altijd nieuwe lease auto's gehad waarbij de oplevering altijd een hele happening was - voorzien van flesje wijn etc - hier is het gewoon 'dit is het'. Helemaal prima!
zoeken een praktische en niet de duurste oplossing auto voor een reparatie of onderhoud
Mijn ouders hadden al eerder een auto bij jullie gekocht en waren al heel erg te spreken over jullie. Dus toen ik een auto kocht bij jullie was het ook niet anders. Jullie nemen echt de tijd voor jullie klanten.
Alles voor me geregeld tot in de puntjes, hulp met de verzekering en formulieren en de auto is weer als nieuw. Topbedrijf
ben tevreden met alles op naar de volgende keer
Prima geholpen tegen een acceptabele prijs
Alles was top geregeld, super aardige personeel die altijd klaar voor je staan.
Goed en mooi bedrijf met vakkennis.
Fijne garage, wordt er altijd goed en vakkundig geholpen
Prima service. En afspraken nakomen.
geen bijzonderheden
Het is een betrouwbare vakgarage, met vakkundig personeel!
Beurt en Apk keuring, klaar terwijl u wacht, echter keurmeesters ziek, en op uren extra wachten kosteloos leenauto gehad en auto einde dag opgehaald. Klasse
Vriendelijk, nemen alle tijd. Betrouwbaar. Komen gemaakte afspraken na.
Goed te woord gestaan en zaken afgewikkeld.
mijn servicebuert wordt corret uitgevoerd en als iets groots moet vervangen vragen ze eerst toestemming
Ik kom graag terug, goed geholpen, vriendelijk, en snel.
Bij Los wordt je altijd fijn geholpen; gewoon een eerlijke garage.
Rijksstraatweg 36
2988BJ Ridderkerk