Met een plotseling defect onaangekondigd langs gegaan. Zonder afspraak werd mijn auto gelijk voor de volgende dag in de agenda gezet. Geweldige service!
Op korte termijn kon ik terecht voor een verlopen APK wat al fijn was. Wat bleek onze bus kan niet gekeurd worden door zijn afmeting. Door het meedenken van Vakgarage Los is de bus toch dezelfde dag gekeurd zonder dat ze er mij mee hebben lastig gevallen. Een echt gevalletje meedenken met de klant en oplossend gericht naar zaken kijken. Je zou zeggen logisch...maar dat is toch een zeldzaamheid tegenwoordig. Echt een fijn bedrijf waar je als klant gewaardeerd voelt ook als je geen vaste klant bent. Ik ben hier nu 2 keer geweest en allebei de keren een super service.
Vakkundig en geen verrassingen
Goed geholpen en vriendelijke mensen, alles goed uitgelegd, Betrouwbare garage!!!!
Fijne medewerkers en vakkundige uitleg en service.
Ik kon snel terecht
Vriendelijk vakkundig personeel, ze zijn heel behulpzaam en meedenkend met de klant. Kortom een garage die je zeker aanbeveelt. Ik kom hier al ruim 35 jaar.
Verstand van zaken, vriendelijk, topservice, doet zijn naam eer aan, echt een aanrader!
Top service
Hebben goede ervaring als er iets is met de auto
Zeer vriendelijk en hulpvaardig geholpen. Superblij met de auto die we uitgekozen hebben!
Vriendelijk altijd koffie en alles goed geregeld
Goeie garage wordt altijd vriendelijk en correct geholpen. Goeie uitleg op mijn vragen. Mvg, Emile Seeuws
Auto moest voor apk en kleine beurt. Werdt snel geholpen en belden netjes wat er mis was voor de apk voor ze eraan begonnen.
Wederom fantastisch en snel geholpen voor de reparatie van mijn zoon. Ook + punt dat er meegedacht word met beste manier van repareren. Beste optie, beste wachttijd, nieuw of goed maar gebruikt, om het probleem zo snel en goed te verhelpen. TOP!
Prettig, snel en vakkundig
We hebben na enkele bezoeken een tweedehands auto gekocht. Service was goed, personeel was klantvriendelijk. Zeer nette showroom. Auto’s zien er goed verzorgd uit. De aanschaf verliep soepel en vlot. Wij zijn zeer tevreden.
Auto gebracht voor enkel oliewissel en bougies controleren. De gemailde factuur stonden ook zaken vermeldt die niet waren afgesproken maar wel berekend (ze hebben dus een kleine beurt berekend en niet besproken, wel vervangen van remblokken achter waar ik mee heb ingestemd). Bougies zouden ook aan vervanging toe zijn, omdat de kosten dan 250 euro hoger zou zijn heb ik daarvan afgezien. Elders langsgegaan voor een second opinion en bij controle door een andere garage bleken deze nog prima in orde. Dat was de laatste keer dat ze mijn auto hebben gezien bij Los.
Fijn dat ik snel terecht kon toen de veer van m’n schokdemper kapot ging. De auto is snel en vakkundig gemaakt tegen een redelijke prijs.
Heb hier een Tesla Model 3 gekocht en gelijk mee kunnen nemen. Communicatie was vriendelijk, open en duidelijk. Ik wist van te voren dat de ruit later nog vervangen moest worden, dat is een weekje later netjes vervangen. Kan deze garage zeker aanbevelen.
Vriendelijk en kundig personeel. Je wordt er snel geholpen.
Hele fijne ervaring, communicatie was erg goed en werd vakkundig meegedacht!
Altijd gezellig en goed geholpen
Vriendelijk geholpen Auto gekeurd, super blij ermee
Leuk gemoedelijk en eerlijk
Rijksstraatweg 36