Mooie Peugeot partner gekocht
goed gesprek gehad met Rick alles verliep in goede samenwerking top service
Rick hield mij netjes op de hoogte tijdens het proces. Overlegde en adviseerde tijdig, zodat er geen verrassingen achteraf waren. Auto rijdt weer top, ben super blij met Rick. Echt een aanrader!!!
Goede service en mooie deal gesloten!
Ik heb hier mijn 1e auto gekocht en ben erg tevreden, hele vriendelijke man en de auto eerder geleverd dan verwacht. Ik zou het iedereen aanbevelen hier een auto te kopen.
Ik was opzoek naar een auto en heb hiervoor bij rick cars gekeken en werd zeer snel en netjes geholpen en binnen een dag reed ik weg in mijn nieuwe auto
Het contact met Rick was fijn; snelle reacties op e-mails en mogelijkheid tot proefrit was snel geregeld. Snelle afhandeling verkoop. Zeker aan te raden aan anderen die op zoek zijn naar een auto! De rit vanuit Amsterdam zeker waard!
Goed geholpen bij het uitkiezen en kopen van mijn eerste auto.
Neemt de tijd en is oplossingsgericht
Fijne bedrijf snel geholpen Aardige eigenaar
Wij zouden Rick Cars zeker aanraden! Wij konden vrijwel direct komen kijken naar de auto die wij online hadden gezien. En de extra's die we erbij wilden, heeft hij ook direct geregeld. We konden de auto na drie dagen al ophalen en hij rijdt top! Kortom; alles is naar wens verlopen. En een extra pluspunt is dat er bij Rick Cars geen mooie praatjes worden gehouden; het is zoals het is! Daar houden we van!
Super vriendelijk, snelle onderhandeling. Foto’s komen overeen met werkelijkheid. Kortom top!
Prettige en kundige firma
Zie hierboven
Ik kon snel komen kijken naar de auto en hij werd snel en netjes afgeleverd.
Goed geholpen en netje is onze nieuwe auto klaar gemaakt!
Ik ben vriendelijk geholpen. Goede service!
Zeer goede ervaring klantvriendelijk, netjes. Auto werd keurig afgeleverd op tijd. Prima auto.
Werd goed geholpen. En goede service
Auto online gevonden, meteen gebeld en dezelfde avond konden we nog terecht. Paar dagen later de auto op kunnen halen. Fijne service, goede deskundigheid en vooral goed bereikbaar! Zeker een aanrader.
Voorafgaand aan autobezichtiging keurig contact met elkaar. Vragen over en weer werden snel beantwoord. Net ontvangst en keurig verloop van verkoop en koop auto
Na eerst 2 Up-jes ergens anders te hebben bekeken, kwamen we daarna bij Rick terecht. Ze zeggen wel eens dat 3x scheepsrecht is, en dat was hier zeker ook het geval! We zijn goed en vriendelijk door hem geholpen. Vrijdag m'n Up opgehaald en inmiddels al bijna 500 km ermee gereden. De auto bevalt uitstekend! Bedankt Rick!
Rick is duidelijk en draait niet om de feiten heen en hanteert eerlijke prijzen.
Ik kwam bij Rick uit via internet. De Seat Leon welke ik zocht stond bij hem op de site te "shinen". Met inruil van mijn auto en een vlotte onderhandeling de Seat aangekocht. Mooie auto, super prijs en een goed bedrag voor het inruil voertuig.
Mooie Up bij Rick gekocht. Goede service en snelle afhandeling
Docterskampstraat 1 b
5222 AM 's-hertogenbosch
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.