correct netjes en snel
Heb er een Ford fiesta gekocht voor mijn dochter Ik ben blij dat ik bij deze verkoper terecht ben gekomen ook al moest ik 140 km rijden. Voor de volgende zal ik zeker weer 140 km rijden. Gewoon top.
Heb mijn auto al 2 keer gebracht, onder andere voor schade herstel en versleten banden, en heel tevreden! Schade zie je niks meer van en open en eerlijk geïnformeerd over het vervangen van 2 of 4 banden.
Geweldig snelle service. Gemakkelijk toegankelijk. Oog voor de klant
Naar aanleiding van een advertentie zijn we bij Rick Cars naar een auto gaan kijken. De advertentie en de auto kwamen precies met elkaar overeen. We hebben uitstekend advies gekregen over de betreffende auto en de aflevering was helemaal volgens afspraak. We zijn erg tevreden over het aankooptraject en de geleverde service. Wij bevelen Rick Cars van harte aan en komen bij een volgende auto zeker bij hem terug!
Snelle reactie op per mail gestelde vragen. Prima contact gehad.
Met veel plezier een auto bij Rick gekocht. Alles in overleg, doet veel moeite voor je is betrouwbaar, houdtbzich aan zijn afspraken. Auto Tip top in orde. Bij de volgende auto gaan we zeker weer bij hem kijken.
Ben tevreden, vriendelijk te woord gestaan, aflevering was zoals afgesproken! Prima!!!
Vriendelijk, goede uitleg, doorgevraagd naar wat je echt wil. En goede aftersales na een paar weken gebeld om te vragen of alles naar wens was
Rick doet het onderhoud van mijn auto. Deskundig, goed en altijd meedenken. Fijne service.
Zeer goede service wij zijn erg blij met onze Opel Adam
correct
Goede service. Eerlijke jongen .
Leuk zaken kunnen doen, vriendelijke mensen, en goede service.
Samen Rick mijn Volvo v50 uitgezocht. Prima geregeld en niet teveel kosten gemaakt om hem weer volledig tip top te krijgen.
Vriendelijk te woord gestaan, goede duidelijke uitleg. Neemt de tijd en vraagt door om te weten waar je echt naar op zoek bent.
Zeer gastvrij ontvangen. Geen vraag is te veel en zeer klantvriendelijk. We moesten er een stukje voor rijden, maar we zouden het zo weer doen.
De eigenaar is een rustige man, die alle tijd neemt voor zijn klant. Heel vriendelijk en hulpvaardig. Ik kan iedereen aanraden om hier een auto te kopen of voor onderhoud.
Docterskampstraat 1 b
5222 AM 's-hertogenbosch
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.