Prima geholpen. Ga zeker terug als ik weer een auto nodig heb
Positief, aardig en duidelijk, helder personeel. Goede en betrouwbare service
Fijne ervaring. Op alle vragen die ik had kwam een goed antwoord en er werd goed met mij meegedacht. Auto was ook al sneller klaar dan beloofd, dus dat is helemaal top.
Goede service en nette afhandeling.
Meer dan vertrouwd, we kwamen voor 1, maar gingen met 2 weg.
Aankoop nieuwe auto
Top! Keurig geholpen met een goed persoon.
Zeer betrouwbaar en vriendelijk bedrijf. Anderhalf jaar geleden een gebruikte Ford Fiesta gekocht en nog steeds zeer tevreden over deze topaankoop tegen een goede prijs. Volgende keer koop ik weer bij Rick Card. Beveel dit bedrijf 100% aan.
Andere auto gekocht oude ingeruild goed en vlot tot een overeenkomst gekomen prima auto met weinig KM bleek na een week wat olie uit versnellingsbak te lekken gebeld geen probleem werd snel en deskundig verholpen.
Na 50 jaar altijd bij de dealer nieuwe auto\'s te hebben gekocht, nu een gebruikte VW aangeschaft en mijn auto ingeruild. Vanaf het begin klikte het en Rick heeft gedaan wat hij beloofde.Ik ben positief verrast.
Prima garage. Reageren snel en zijn flexibel. Ze doen we ze beloven en gaan ook graag een stapje verder t.b.v. de klant.
Ik heb hier mooie polo cross gekocht. Na een aantal dagen kom je er achter dat niet alles werkt zoals het hoort te zijn. Maar dit is allemaal netjes opgelost door Rick zonder problemen. Goede service, mooi bedrijf.
2e hands auto gekocht waar ik al een tijdje naar op zoek was. Heel goed geholpen,alles ging heel vlot en het is voor mij een super auto.
Zeer mooie caddy gekocht, netjes afgeleverd zoals afgesproken. Goed advies, een meedenker. Goede service, en vriendelijke mensen.
Mooie tweedehands Toyota Yaris gekocht . Ben goed geholpen . ,Rick gaat zelfs op zoek voor me naar een reserve wiel Dat vindt ik wel zo fijn , dit opdat er tegenwoordig geen reservewiel meer bij geleverd wordt wel een banden reperatie setje . Vindt het een eng idee om geen reservewiel te hebben !
Mooie 2e hands auto gekocht, en onze oude auto kunnen inruilen. Klein probleem met de auto is door Rick direct kosteloos opgelost. Fijn dat we meteen terecht konden.
Een ford Ka voor vervanging remblokken weggebracht. Er werd goed meegedacht om kosten te besparen op lange termijn! Het was snel geregeld!
Goede ervaring, konden de auto direct meenemen. Verder goed inruilvoorstel ontvangen.
Snell en deskundig geholpen voor een ZEER nette prijs. Bij de merkdealer was ik 5x zoveel kwijt geweest, zowel kwa tijd als kwa geld. Dank jullie voor de snelle service en goede zorgen !
Docterskampstraat 1 b
5222 AM 's-hertogenbosch
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.