Als het een hotel was zou ik zeggen je auto wordt er echt verwent.
Vriendelijke en professionele werkwijze !
Al jaren klant en nog steeds dik tevreden!
Goede en kundige service, van beide collega’s. Heren met ervaring, prettig om m’n auto aan toe te vertrouwen
Proberen serieus een hardnekkig probleem op te lossen
Snelle en bekwam hulp. Ook geven ze goede informatie
Volvo mensen zijn vaak te typeren als weloverwegend en doordacht. Volvo is voor hen een bewuste keuze waarbij de hogere kosten opwegen tegen hetgeen de Volvorijder van zijn of haar wagen verlangt. Dan zijn er ook nog de ‘petrolheads’, autoliefhebbers, die daarin verder gaan. De mensen bij wheelerdealer vragen naar de mens en de wens en zullen een oprechte en passende oplosing bieden voor elk auto gerelateerd probleem. Dat stuk begrip in combinatie met de kennis en eerlijke prijzen laat mij vanuit Amersfoort naar Cuijk afreizen met de voorpret van het rijgenot als ik weer huiswaards rijd. Beter kan ik het niet verwoorden. Kees Volvo V70 500.000+ Jaar 2001 Volvo C70 260.000 jaar 2004 Volvo 245 186.000 (only!) jaar 1979 Alledrie in toptoestand van onderhoud
Zoals bovenstaand beschreven en deskundig
Goede service en vakmanschap
Ben al jaren klant bij Wheeler Dealer en altijd prettige en goed geholpen. Niet alleen betreft service beurten en reparaties maar ook bij de aankoop van een ander auto.
Voor een grote beurt van mijn V70 langsgeweest. Rijdt nog steeds/weer als een zonnetje.
Eerlijk, bekwaam en service gericht
Auto afgeleverd en met een gerust hart achtergelaten. Toen ik hem op ging halen viel de rekening echt mee. Een zeldzaamheid bij garage`s.
Geweldig!!!
Goede communicatie en zeer vakkundig.
Distributieriem vervangen. Automatisch ook spanrollen en waterpomp. Goed gedegen werk. Grote beurt, alles tiptop
Top garage
Zoals altijd weer heel betrouwbaar en volgens afspraak, prima!
Goede services. Snel en betrouwbaar. Goede kwaliteit/prijsverhoging. Vriendelijk personeel. Denkt met je mee. Zelfs tijdens de vakantie in het buitenland.
Al jaren een prima ervaring bij Wheelerdealer
Al enige tijd klant. Vantevoren wordt altijd aangegeven wat er gedaan gaat worden en wat de kosten zijn. Mocht het anders zijn, word je gebeld. Betrouwbare garage en aardige mensen.
* Eerlijk en duidelijk advies * Denkt in passende oplossingen! * Nette prijzen
Mijn vragen worden altijd serieus genomen, er wordt altijd gezocht naar de beste oplossing. Service is goed. Prijs is ook alleszins redelijk. Bij een garage gaat het om vertrouwen; dat heb ik!
Altijd vriendelijk, behulpzaam en professioneel.
Goede en snelle service. Ze zijn er wanneer ik ze nodig heb. Altijd even vriendelijk en duidelijkheid over de kosten.
Lange Beijerd 14
5431 SJ Cuijk
Wheelerdealer is een RDW erkend autobedrijf dat zich voor u onder andere richt op de verkoop van gebruikte auto's, met als specialiteit Volvo. Tevens zorgen wij voor reparaties en onderhoud aan uw auto.
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.