Wheelerdealer Cuijk is een volvo specialist waar ik al jaren zeer goede ervaringen mee heb. Zijn zeer deskundig en klantvriendelijk. Ik raad dit bedrijf dan ook zeker aan om als volvo rijder het onderhoud aan toe te vertrouwen.
Zeer tevreden. Onderhoud wordt cf. verwachtingen uitgevoerd. Afspraken worden altijd nagekomen. Alleen die onderdelen worden vervangen, die kapot zijn.
Dit is een bedrijf waar de klantvriendelijkheid voorop staat en de service top is.
Vanaf het allereerste begin heel klantvriendelijk, persoonlijk, hulpvaardig en altijd bereid om een snelle oplossing te vinden bij problemen. Daarbij ook deskundig en eerlijk.
Klantvriendelijke, vakkundige mensen die met je meedenken. Kun je je Volvo (of ander merk) gerust in onderhoud/reparatie geven zonder voor verrassingen te komen staan. Zoals Marcel en Dennis zelf zeggen:”ut komt altijd goed”
Ervaringen zijn goed,je word goed geholpen. Makkelijk benaderbaar,directe contacten.
Proffesioneler betrouwbaar klantvriendelijk en de juiste prijzen
Fijn Bedrijf!
Gastvrije ondernemende jongens met hart voor de zaak. Kwaliteit en service staan in een zeer hoog vaandel. Wheelerdealer is mijn garage en draag met trots hun naam op mijn auto.
Kom helemaal uit Zaandam voor de goede service van Dennis !
Altijd goed netjes en eerlijk behandeld zeer betrouwbaar
Prima en deskundige dienstverlening
Prima, persoonlijke service.
Goede deskundige kennis aanwezig. Altijd vriendelijk en goed overleg over het te verrichten onderhoud. Bij later gevonden gebreken altijd eerst overleg hoe te doen.
Lange Beijerd 14
5431 SJ Cuijk
Wheelerdealer is een RDW erkend autobedrijf dat zich voor u onder andere richt op de verkoop van gebruikte auto's, met als specialiteit Volvo. Tevens zorgen wij voor reparaties en onderhoud aan uw auto.
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.