Zeer tevreden hoe ik de auto ben gaan afhalen. Mooi gepoetst en grote beurt en apk er bij . wij zijn blij met de auto.
zeer tevreden.
Vriendelijke medewerkers verkopen auto's van goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs.
Goed en betrouwbaar.
goede
Nvt
Dit bedrijf voelt vertrouwd, medewerkers zijn vriendelijk en deskundig. Alles verloopt volgens afspraak. Groots, ook in de kleine dingen.
Heel erg fijn geholpen en het personeel is ontzettend aardig. Uiteraard ook helemaal blij met mijn nieuwe auto!
Ik kende de garage helemaal niet, maar ben er zeer klantvriendelijk en netjes geholpen. Ze nemen er ook zeker gewoon de tijd om je goed te helpen. Het allerbelangrijkste vind ik nog dat ze er in oplossingen denken, en deze ook waar maken.
Prettig
Heel fijn geholpen door Bram. Alles werd goed uitgelegd en we konden alle twijfels over de auto laten nakijken. Alles was helemaal compleet en geregeld. Hij heeft ons zelfs geholpen de beste Limburgse vlaai te vinden heeft deze voor ons besteld ;) Al met alles heel tevreden!
Fijne klantvriendelijke snelle service!
Zoals ook de andere keren, aanpakken en oplossen. Goede prioritering want nu konden we niet meer verder vanwege de accu. Daarom werd onze reparatie er tussen geschoven.
Geeft goede vertrouwen en maakt ook tijd voor je. Begin van de afspraak netjes tot het afhalen van de auto. Super bedankt voor deze fijne ervaring!
Prettig en correct geholpen
Goede afspraak.
Auto gekocht en na half jaar probleem met accu, hoewel buiten garantie gratis gemonteerd, dezelfde dag. Topservice!
Heel aardige én vakkundige mensen met top service en aandacht voor de klant...én breed assortiment aan auto's te koop....
Ik ben al een tijdje klant en steeds tevreden. Er wordt meegedacht, er wordt meteen geholpen bij een kleine vraag en de auto doet het weer goed na een bezoek aan garage Kallen.
We hebben er een heel jonge tweedehands auto gekocht. We werden heel prettig geholpen en uitgebreid geïnformeerd over de auto. Wij bevelen deze garage heel graag aan.
Perfecte ervaring
Kleine reparaties en problemen met de auto aan huis in ons dorp worden snel verholpen.
Zeer tevreden over de aankoop van onze auto met goede service, ook na de aankoop. In de werkplaats zijn wij fijn geholpen door toegewijde vakmensen!
Ik vond een uitstekende 2e handse auto bij Jos Kallen waar mijn vader al jarenlang een tevreden klant is. De service rondom de aflevering was perfect en ik ben heel blij met mijn nieuwe wagen. Jos Kallen heeft er vanaf nu een tevreden vaste klant bij gekregen.
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.