Telefonisch een afspraak gemaakt. De afspraak werd per mail bevestigd. De auto op tijd gebracht en was op tijd weer klaar. Bij de nota werden de specificaties nog even toegelicht.
Service met de hoofdletter S! Onlangs bij Bram en zijn collega’s een leuke mini cooper s gekocht. Al heb ik er vanuit mijn woonplaats 2,5 uur voor moeten rijden, ik zou het zo weer doen! Situatie: In had een andere mini cooper s in te ruilen waar klaarblijkelijk meer mis mee was dan ik kon vermoeden. Bram denkt mee, ziet het goede in de mens en heeft met openheid van zaken mij alsnog een goed voorstel gedaan waarna we de koop rond hebben gemaakt. Bij de aangekochte mini bleek op weg naar huis dat de benzinemeter/stoelverwarming niet functioneerden en dat de auto bij remmen op snelheid toch wel behoorlijk trilde. Aantal keer contact gehad waarop is meegedacht en vervolgens is besloten auto daar achter te laten, leenauto mee te nemen en het zou opgelost worden. Daad werd bij het woord gevoegd. 2weken later auto klaar en weer geheel functionerend. Nieuwe zekeringkast geplaatst en omdat hij een trillende auto niet zo wil afleveren nieuwe remblokken en schijven aan voorzijde aangebracht. Chapeau! Deze service had ik nooit verwacht.. Mooi dat dit soort bedrijven nog bestaan. Bram en collega’s dank en wellicht tot ziens!
Bij Jos Kallen (Bram) een mooie Focus gekocht voor een eerlijke prijs. Ruim aanbod, geschikt voor elk budget. Auto keurig afgeleverd met nieuwe banden en blinkend schoon. Aanrader!
Top bedrijf met ruime ervaring aan werkervaring en altijd zeer klantvriendelijk!
Fijn ontvangen, netjes geholpen en de auto is super afgeleverd.
Perfecte afhandeling van de koop van een gebruikte auto
In mijn speurtocht naar een auto kwam ik in aanraking met het aanbod van Jos Kallen. Hier een tweetal auto's geselecteerd voor een proefrit. Het maken van een afspraak ging snel en op de afgesproken dag stonden de auto's netjes klaar. Het is een klein bedrijf dus een afspraak maken is dan wenselijk. Als je een afspraak hebt gemaakt dan nemen ze ook ruim de tijd, zo ook na de proefrit. Hierin werd veel informatie over de voertuigen gegeven en ze weten waarover ze praten. Uiteindelijk kreeg ik een scherp voorstel (mooie inruilprijs en occasion was al scherp geprijsd) waardoor de koop werd gesloten. Ook geen bijkomende kosten, zoals afleveringskosten.
Eind 2021 een fijne Toyota Auris gekocht bij Jos Kallen. We mochten hem uitgebreid proberen. De koop was snel en correct geregeld. Deskundige monteurs. Onderhoudsbeurten worden dan ook bij Jos Kallen gedaan. Laatst twee nieuwe banden besteld en de wissel kon op dezelfde dag plaatsvinden. Prestatie-prijsverhouding is top! Ben er blij mee.
Top service! Duidelijkheid vooraf, kundig en behulpzaam.
Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop bij Bram. Heldere communicatie waarbij we samen tot een eerlijke overeenkomst kwamen die voor beide partijen soepel verliep. Hierdoor weet je van te voren waar je aan toe bent. Auto werd in topkwaliteit afgeleverd!
Zeer klantvriendelijk en deskundig geholpen. Auto gekocht op 06.03.23 ford focus.
2,5 jaar geleden bij Jos zelf mijn Toyota C-HR Gekocht met afspraken onderhoud gekocht De nieuwe eigenaar van Jos kallen wist er niks van Maar nam ook deze afspraak netjes over toen we dit melde Super hoe men met hun maar ook nieuwe klanten omgaat. Complimenten voor dit mooi bedrijf
Snelle, deskundige en vriendelijke hulp bij startproblemen aan huis op weg geholpen. Probleem nog dezelfde dag definitief opgelost in de garage.
Doen altyd hun best om zo snel mogelijk te helpen
Top service met deskundige aardige werknemers...
Zeer goed geholpen bij de aankoop van mijn auto, en de daar bijhorende inruil van mijn vorige auto. Goed advies, geen gladde praatjes en duidelijkheid!
Ik als audi meisje ben helemaal verkocht door de ford focus wagon gekocht bij Jos Kallen auto's. De mannen in de garage zijn deskundig en zeer klantvriendelijk. Ik heb nog nooit zo'n goed gepoetste auto gezien, bedankt! De verkoper en eigenaar Bram Lemmens, in een woord een top gast! Wat een fijne man om samen zaken mee te doen. Goed geadviseerd en mede hierdoor ben ik overgestapt van audi naar ford, nog steeds geen spijt van deze keuze. Kortom, je voelt je in deze zaak serieus genomen als klant en er word gekeken naar de beste opties voor jou! De uitspraak klant is koning is hier zeker op zijn plaats. Groetjes, Sally Smeets
Prima garage.deskundig en snel
Een garage die doen wat ze zeggen! Zeer tevreden!
Klantvriendelijkheid en een correcte benadering. Een goede sfeer in de garage en een klantvriendelijke en oprechte benadering. Auto werd netjes afgeleverd.
De aankoop van onze occasion ging van een leien dakje; service en ontvangst prima in orde, overschrijving en aflevering auto zonder problemen. Compliment aan de car-cleaners die de auto werkelijk, van binnen en buiten, in showroom-staat gebracht hebben. Dit is echt een staaltje vakmanschap te noemen. Normaliter kopen wij al jaren onze auto's elders; bij Jan Dodemont in Eijsden waar betrouwbaarheid en eerlijkheid al jarenlang hoog in het vaandel staan. Aangezien men bij garage Dodemont de occasion die we op het oog hadden helaas niet kon leveren zijn we op hun aanraden en voorspraak overstag gegaan om de auto bij Jos Kallen te kopen. Tot zover wat betreft de aankoop hiervan dus nog geen onvertogen woord over garage Jos Kallen. Nu zitten we in onze garantie-termijn en het is dus afwachten of deze garage óók op het gebied van de nazorg bij eventuele problemen met de aangekochte auto dezelfde normen en waarden, wat betreft betrouwbaarheid en correct afhandelen, weet te hanteren. En wij op dezelfde hoge kwaliteit en service mogen en kunnen rekenen bij Jos Kallen die bij onze vaste garagist als vanzelfsprekend wordt gezien. Update van deze review volgt uiteraard.
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.