Goede kwaliteit tegen een faire prijs
Prima service en overleg. Goede prijs kwaliteit.
goede/vriendelijke service
Prettige communicatie en de auto s weer prima voor elkaar
Snelle, goede en vakkundige garage met uitstekende service!
Met Maaike contact gezocht via de mail inzake het wisselen en opslaan van de zomerbanden. Zeer snel en duidelijk antwoord ontvangen. Afspraak gemaakt en bij de receptie was het zelfs gezellig. Zo ver ik kan beoordelen is de banden wisseling zeer correct gedaan en ben ik tevreden over de prijs. Goed gevoel over.
Goede communicatie, vriendelijk personeel
Erg goede service, ze denken met je mee en zoeken een passende oplossing als het even niet gaat zoals je zou willen. De hele familie komt hier al jaren, en na alle positieve verhalen ben ik nu ook graag klant!
Goede en snelle service! Zijn altijd klantvriendelijk en staan u altijd te woord om vragen te beantwoorden
Is vertrouwt in deze garage om dat je goed geholpen word en goede aflevering wordt gezorgt en met goed advies ga je naar huis een aan rader om je auto te laten keuren en repareren
Altijd eerlijk en super goede service. Zelfs de leerlingmonteur verstaat zijn vak beter als menig monteur bij de concurrent
Zoals altijd een eerlijke geweldige vriendelijke behandeling.
Goeie ervaring, goeie service
Goede evaring servers goede bediening goed contact goed word goed geholpen vandaag brengen morgen klaar uitleg is uitstekend de prijs is de moeite waard
Woensdag gebeld voor een afspraak voor de airco. Kon de volgende dag al terecht en meteen gefikst. Dat is super service. Zeker met deze warme dagen.
al jaren klant altijd goed
mijn auto apk laten keuren
Een bijzonder vriendelijk en laagdrempelige garage om mijn auto's in onderhoud te hebben.
Een hele goed ervaring met dit garagebedrijf. Goed personeel en rekening houdend met de klanten.
Prima geholpen en tegen redelijke prijs
Wij zijn heel blij met garagebedrijf Maaike Aleven, zowel voor onze prive als bedrijfsauto. Meedenkend, service verlenend, en altijd tijd voor je hoe belangrijk is dat, 1 woord TOP.
Je hoeft maar aan te komen en het probleem word zo snel mogelijk opgelost. Altijd vriendelijk en niks is teveel.. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Ik kom nu alweer 3 jaar hier. Een fijne betrouwbare garage. Altijd zeer tevreden.
Afspraken worden nagekomen
Kampsingel 36
6901 JG Zevenaar
Welkom bij garagebedrijf Maaike Aleven, hét adres voor onderhoud, reparatie en keuring van uw voertuig. Of dat nou een personenauto, bedrijfswagen, camper of oldtimer is. Gevestigd in het centrum van Zevenaar, aan de Kampsingel 36, is garagebedrijf Maaike Aleven goed bereikbaar. Met een familiehistorie in de mobiliteitsbranche, dat al drie generaties terug gaat, kunt u er zeker van zijn dat uw voertuig in vertrouwde handen is. Vanuit onze familiehistorie brengen wij u de vertrouwde persoonlijke service en streven wij naar de hoogste klanttevredenheid.
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.