Dit keer geen tevredenheid alom. Als er naar mijn ervaring gevraagd wordt, dan ventileer ik die hierbij. Anders had ik hierover maar gezwegen. Bijtijds afspraak gemaakt voor 150.000km-beurt op vrijdag. Donderdag de auto gebracht. Vrijdag tussen de middag gebeld of er al bekend is wanneer de auto gereed is. Antwoord: "Ik heb wel meer te doen dan alleen uw auto, ik sta er alleen voor." Oké, niet echt tactisch maar begrip daarvoor. Echter geen begrip voor het feit dat de grote beurt € 360 kost en het afslaan van de motor niet verholpen blijkt te zijn. Ook geen begrip voor het feit dat de factuur geen specificatie bevat zoals dat in de Renault garage en zelfs op het internet wel geschiedt. Tevens is het moeilijk te vatten dat we bij Debeco blijkbaar meer betalen dan dat we bij de vakgarage zouden moeten betalen voor een grote beurt. Ook is moeilijk te bevatten dat we voor een half uur (*) werken aan het vervangen van een doorgerotte uitlaatbout € 40 excl. BTW. betalen. Vide factuur 20206367. (*)= ik heb er naast gestaan! Prima directe service, maar met de dikke pen geschreven.
Goede service en geweldige vakmensen.
goed en plezierig.
Bedrijf met verstand van zaken. Breng er graag mijn auto’s heen.
Er wordt precies gedaan wat gevraagd wordt en volgens afspraak. Je betaalt nooit meer dan nodig is.
na uitvoerige informatie heb ik en nieuwe auto gevonden die bij mij past. Ik kan altijd terecht voor vertrouwd advies en vakkundige reparaties. De kontakten zijn altijd prettig.
Korte lijnen met afspraken, snel geholpen, goed vakwerk.
Goede service eerlijk en vakkundig
Goede & vriendelijke service
In goed overleg is onderhoud afgesproken. Er stond een leenauto klaar. Op het afgesproken tijdstip stond de auto klaar. Lekker een koop koffie gedronken en meteen de rekening betaald. Mijn auto kan er weer een hele tijd tegen.
Je kan er altijd terecht.
Deskundig en hulpvaardig
Mijn auto kreeg groot onderhoud Wat wederom weer goed is uitgevoerd Ben zeer tevreden over William en Martijn
Vakmannen. Geen gladde praatjes, eigenaar denkt goed met je mee. Eén van de betere adressen.
Vriendelijke en deskundige service en reparatie.
wij worden altijd zeer netjes behandelt er wordt goed naar ons dus de klanten geluisterd en ze komen altijd met een goed advies bij debeco auto.s william en collegas jullie zijn toppers gr fam v dijk schijndel
Goed en snel met een glimlach. Direct perfect geholpen.
Vertellen je vooraf wat er aankomt en denken ook met je mee.
wordt goed en deskundig geholpen
Kom nu 5 jaar bij dit bedrijf en ben uitermate tevreden. Heb er een auto gekocht en ben er nog steeds blij mee het onderhoud aan de auto wordt vakkundig gedaan en mochten er problemen zijn wordt van tevoren overleg gepleegd. zo dat je niet voor verassingen komt te staan.
Perfecte service, echte vakmensen en liefhebbers van auto’s.
Snelle service, denken mee en voel me altijd welkom. En de auto rijdt als een zonnetje.
Deutersestraat 35 a
5266 AW Cromvoirt
Debeco Auto´s is gevestigd in Cromvoirt, een dorp met 750 voordeuren. Debeco Auto´s kun je dan ook met recht een echte dorpsgarage noemen. Een plek waar uw auto gekoesterd wordt als ware die van onszelf. Waar u heel vertrouwd een auto kunt kopen. Waar niet over service gesproken wordt omdat dat vanzelfsprekend is. Heel gewoon. Dat is Debeco Auto´s.
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.