geweldig

Super vriendelijk en heel bekwaam, eerlijk advies en alles goed verzorgd.

Fijne en eerlijke garage

Auto had onderhoud nodig. Tijdens de inspectie bleken er nog enkele onderliggende dingen te zijn waarvan ik niet op de hoogte was.

• Bereikbaarheid

Klantvriendelijk, deskundig en goede service

MP autoservice is kwalitatieve garage waar je deskundig en klantvriendelijk wordt geholpen met een juiste prijs/kwaliteitsverhouding

• Bereikbaarheid

Gewoon goed en keurig verzorgd

Geeft duidelijk aan wat en waarom iets moet vervangen worden Geeft ook meteen wat de kosten hiervoor zijn ,zodat ik zelf beslis wat wel en niet moet gebeuren.

• Bereikbaarheid

Serieus bedrijf ni nonsens bedrijf.

Klein maar fijn bedrijf waar vakmanschap en betrouwbaarheid vanzelfsprekend zijn. Goed en eerlijk advies. Prijs en kwaliteit van de dienstverlening zijn perfect in balans. Al jaren tevreden klant.

Top service

Behulpzaam en altijd goede ervaring gehad met MP autoservice!

Goede service, goede prijs goede kwaliteit goede communicatie

Goede service, goede prijs goede kwaliteit goede communicatie

geweldig volgens afspraak

goede afspraak gemaakt en komt zijn afspraak na als er iets is wat de aandacht nodig heeft met de volgende controle wat er dus aan komt

• Bereikbaarheid

Al een paar jaar klant. Marcel is eerlijk en betrouwbaar.

prima dienstverlening

auto weer tip top in orde

Heel goef

• Bereikbaarheid

Zoals ik vanaf mijn 1e bezoek gewend ben een méér dan prima service !!

Geeft zowel vooraf als tijdens werkzaamheden prima heldere én voor leek begrijpbare feedback met diverse opties en keuzes met uitgebreid voor en nadelen, zodat je als klant vervolgens in overleg keuze kunt maken

• Bereikbaarheid

Goede service en geen verrassing achteraf.

Precies weten waar je aan toe bent en overleg over punten welke direct moeten en welke nog uitgesteld kunnen worden.

Snel en goede service

Goed oplossing gericht

• Bereikbaarheid

Hier kun je altijd goed terecht!

Prima.

Afspraak is afspraak.

zeer goede service.

Je word netjes geholpen en er wordt duidelijk gecommuniceerd. je bent snel aan de beurt.

• Bereikbaarheid

Op tijd een afspraak gemaakt, meteen s ochtends op de hoogte gebracht van de te verwachten kosten. Geen Verrassingen achteraf. En auto zeer goed na gekeken.

• Bereikbaarheid

Service en vakmanschap prima!

Klantenservice, luisteren naar klant, goede terugkoppeling! Aan de auto die dingen doen die prima zijn voor één jaar én gericht op langerere gebruiksduur.

• Bereikbaarheid

Een garagehouder die zijn vak verstaat!

Pas nog een APK met een beurt laten doen. Marcel belde om te vertellen dat de airco ook waarschijnlijk toe was aan een beurt. Dat vind ik zo mooi, dat meedenken en even rustig overleggen. De prijs van het geheel wordt ook uitgelegd bij het overhandigen van de factuur. Kortom : een top garage!

• Bereikbaarheid

Prima service en goed advies

Er wordt altijd vooraf aan een reparatie contact opgenomen om de werkzaamheden en bijkomende kosten te bespreken zodat je nooit voor (onaangename) verrassingen komt te staan. Als het nodig is is er een leenauto ter beschikking.

Eerlijk en betrouwbaar

Eerlijk en betrouwbaar. Ik kan wel een review schrijven van 4 kantjes, maar deze 2 woorden zijn genoeg (Eerlijk en betrouwbaar)

Service is top !

Ik heb het volste vertrouwen in Marcel. Hij beoordeelt eerst of het daadwerkelijk nodig is om onderdelen te vervangen. Hij voert dus geen onnodige zaken uit. Indien nodig neemt hij telefonisch contact op. Een eerlijke en een kwalitatief goede ondernemer !

John F. Kennedylaan 225

5981 WZ Panningen

077 - 303 0440

Over MP Autoservice

Mijn naam is Marcel Pijnenburg, eigenaar van MP Autoservice. Na jarenlang als eerste monteur en chef-werkplaats bij een grote merkdealer te hebben gewerkt, heb ik in juni 2014 de stap gezet om zelfstandig verder te gaan. In de ruime werkplaats zijn alle moderne faciliteiten aanwezig die noodzakelijk zijn voor het stellen van de juiste diagnose aan uw auto, jong of oud. Ik probeer u ten allen tijde een zo goed mogelijk advies te geven over het onderhoud en eventuele reparaties. Daarnaast overleg ik altijd met u over de uit te voeren reparaties zodat u niet voor verrassingen komt te staan als u de auto komt ophalen. Kwaliteit, eerlijkheid en service staan bij mij hoog in het vaandel.

Over Autoservice Totaal

De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.