Vakkundig personeel en prima service
Professioneel
Altijd bereikbaar als er snel iets gedaan moet worden. Zeer vriendelijk, behulpzaam en professioneel personeel.
ik maak een afspraak kom deze ook na en word vriendelijke ontvangen en zegt als er iets tegen komen word ik gebeld voor overleg na en paar word ik gebeld met er niets vreemds gevonden en de auto staat klaar en tot mijn verbazing ook nog netjes schoon .
Kan niet beter
Geweldig bedrijf. Altijd eerlijk. Duidelijk. Staan voor je klaar. Hier ben he echt klant.
Voor de eerste keer bij deze garage. Duidelijkheid vooraf, ook wat betreft de kosten. Prima geholpen en herhaling voor de toekomst.
Goede communicatie ; grote uitgaven, dan pas na telefonisch overleg ; snelle reparatie ; prijs - kwaliteit - kwantiteit = zeer goed. Ben zeer tevreden over dit nog jonge team allround monteurs.
Fijne garage waar klantenservice en transparantie duidelijk hoog in het vaandel staan.
Fijne en goede garage, je komt nooit voor verassingen te staan.
Helaas was er te veel mis om mijn auto voor APK te laten maken. Althans als ik aan de beurs denk en wat de auto nog waard was. Heel fijn dat ze me een indicatie gaven met geschatte kosten en een uitgebreide diagnose gaven.
Ik ben tevreden over het telefonisch contact bij de extra werkzaamheden, ook na de afhandeling daarvan. Zelfs het vervoer van en naar de garage vond ik als zeer prettig ervaren.
Ik ben heel erg blij met de service. Het wordt altijd wat breder nagekeken dan gevraagd en goed gecommuniceerd. Je kan gebruik maken van hun advies of niet. Naast professionaliteit waardeer ik ook de aardigheid en flexibiliteit. Ik kan het zeker aanraden.
Goede contact,alles op tijd,kost midden.
Werd goed geinformeerd over eventuele problemen die opgelost kunnen worden mijn dank hier voor.
Zeer goede en prettige communicatie met Marcel. Duidelijk in advies.
Vriendelijk personeel die bellen als er iets is en als de auto klaar is. Top service
Betrouwbare en klantvriendelijke garage!
Bij dit bedrijf is afspraak is afspraak. Netjes uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden. Prima bedrijf
Kom hier al een aantal jaren en ben altijd erg tevreden geweest over de service. Ze nemen de tijd voor je, zijn eerlijk over de kosten en geven op basis daarvan een advies. Beide heren hebben echt een passie voor het vak en dat merk je. Ondanks de drukte kan ik hier vaak direct terecht, erg fijn. Bedankt!
Bedankt Ivar voor deze mooie review!
Ik ervaar MP autoservice als een zeer professioneel en betrokken bedrijf. Ik voel me altijd goed geholpen en er wordt heel goed meegedacht over de beste oplossing wanneer er iets mankeert aan mijn auto.
Bedankt voor de review Koen!
vriendelijk en vakkundig.
Mijn auto voor apk gebracht, ik was vrij laat met een afspraak maken maar bij mp autoservice was het geen probleem en kon ik snel terecht. Zeer vriendelijke en professionele indruk gekregen. Mijn auto rijdt weer als een zonnetje! Volgende keer weet ik weer waar ik mijn auto heen breng!
Fijne eerlijke communicatie over de reparatie en kosten. Ik als nitwit op het gebied van auto's heb een garage nodig die ik kan vertrouwen.
Vakkundige medewerkers en bedrijf geeft een eerlijk advies bij onverwachte problemen met de auto. De klant staat nog op de eerste plaats en wordt ook zo behandeld. Bij gesprekken wordt je menselijk benaderd en behandeld.
Dank voor de review!
John F. Kennedylaan 225
5981 WZ Panningen
Mijn naam is Marcel Pijnenburg, eigenaar van MP Autoservice. Na jarenlang als eerste monteur en chef-werkplaats bij een grote merkdealer te hebben gewerkt, heb ik in juni 2014 de stap gezet om zelfstandig verder te gaan. In de ruime werkplaats zijn alle moderne faciliteiten aanwezig die noodzakelijk zijn voor het stellen van de juiste diagnose aan uw auto, jong of oud. Ik probeer u ten allen tijde een zo goed mogelijk advies te geven over het onderhoud en eventuele reparaties. Daarnaast overleg ik altijd met u over de uit te voeren reparaties zodat u niet voor verrassingen komt te staan als u de auto komt ophalen. Kwaliteit, eerlijkheid en service staan bij mij hoog in het vaandel.
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.