De mondelinge uitleg en specificatie via de rekening wekt vertrouwen in het onderhoud zelf.
Bij Car Service Marcel weet je van tevoren waar je aan toe bent en worden de werkzaamheden zoals afgesproken binnen de afgesproken tijd uitgevoerd. Zéér tevreden!
In verband met een waardeloze beoordeling van een autogarage aan de Edisonweg in Alblasserdam ben ik via via bij Marcel terecht gekomen. Flink stukje rijden vanuit Rotterdam, maar ik ben eerlijk geholpen en Marcel heeft me duidelijke uitleg gegeven waarom bepaalde reparaties noodzakelijk waren. Zeer vriendelijk en professioneel ben ik geholpen! Liever een eindje rijden en erop kunnen vertrouwen dat het goed is!
Míjn auto reed al lang niet lekker maar sinds hij bij marchel is geweest is hij helemaal super ben er heel blij mee
Goed advies en service
Zeer vriendelijk en behulpzaam.goede uitleg over de dingen die moeten gedaan worden aan de auto.en ook het waarom erbij
Al meerdere keren super geholpen, vakkundig en snel! Betrouwbaar en betaalbaar adres!
Goede ervaringen met dit bedrijf.
Meerdere keren bij de garage geweest. Of het nu is voor de bandenwissel, APK, service beurt of een reparatie, word altijd goed geholpen. Ook over de kosten wordt vooraf duidelijk gecommuniceerd. Top!
He onderhoud laten uitvoeren aan een corsa b, distributieketting etc vervangen. Marcel werk zeker vakkundig en als je vragen hebt ergens over kun je altijd contact met hem opnemen . Als er meer werk aan de auto is neemt hij altind ck tact met je op. Kortom een goed bedrijf!
Super snel en goed geholpen, aanrader!
Afspraken worden nagekomen en Marcel denkt mee met de klant. Een meerprijs wordt vooraf telefonisch netjes doorgegeven. Kost iets minder dan opgegeven dan gaat dat voordeeltje naar de klant. Marcel neemt de tijd om e.e.a. toe te lichten en geeft een eerlijk en technisch goed onderbouwd advies, garage ziet er bovendien overzichtelijk en schoon uit. Bij Marcel ben je geen nummer maar een klant, perfect ga zo door ! Na onze eerste zeer positieve ervaring met dit bedrijf is het opbouwen van een langdurige relatie een kleine stap.
Beurt en keuring goed gedaan, en geen onnodige werkzaamheden verricht
Marcel werkt goed en secuur en bovendien is de service die die verleend erg goed. Dus zeker een aanrader.
goed advies. vooraf een offerte voor de reparatie. en een extra sevice zoals even thuisbrengen stel ik zeer op prijs. alles aanwezig voor nog een jarenlange samenwerking.
Super snel gedaan, en lekkere koffie gehad
Snel en vriendelijk geholpen.
op en top service, gedreven in zijn vak, klantvriendelijk, eerlijk, betrouwbaar, in voor een praatje, houden van humor en wat heel fijn is, er wordt helder en duidelijk uitgelegd wat ze hebben gedaan en als daar behoefte aan is laten ze het ook nog even zien (bijv. onderdeel wat aan vervanging toe was). Kortom een adres waar uw auto in goede handen is en waar je zelf ook met plezier naartoe gaat.
Hard werkend en toch heel gezellig en gewoon heerlijk ouderwets persoonlijk 👍 en vertrouwd Hier worden de problemen opgelost !
een bedrijf wat doet wat er gedaan moet worden. na een reparatie en/of een onderhoudsbeurt, ga ik met een gerust hart weer op pad.
Ekkersrijt 1422
5692AK Son en breugel
Car Service Marcel is opgericht op 1 september 2017 door Marcel Mattijssen. Wij zijn officieel geopend op 18 september 2017. Wij zijn gespecialiseerd in het volgende: – Onderhoud – Diagnose stellen – APK – Airco – Elektronica – Carrosserie werkzaamheden Ook hebben wij iets nieuws: Chip Tuning op originele software. Neem gerust hierover contact op via ons contactformulier of telefoonnummer 0499-712666. Wij werken nauw samen met onze leveranciers en zorgen ervoor dat uw auto weer helemaal naar behoren functioneert.
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.