Komen echt na wat beloofd is, prima op tijd en altijd een Leenauto. Fijn contact met Jan en Bert.
Deskundig en goed!
Correcte service en prima klantvriendelijkheid. Er is snel een afspraak te maken.
Prima zaak leuk personeel goede monteurs
Al jaren klant, geen enkel probleem
Prima geen minpunten
mijn auto aangeleverd voor een onderhoudsbeurt en apk. kleine reparaties zonder vermelding mijnerzijds correct uitgevoerd. auto bij aflevering weer keurig door de wasstraat gedaan,toppy
prima voor elkaar bij Mastebroek snelle en nette afspraak en reparatie en service , leen wagen staat klaar prima kan niet beter
goed voor elkaar prima services
Prima geholpen en goede prijs voor de kleine beurt.
Mastebroek kent z'n klanten en weet wat ze willen.
Snel een afspraak maken afspraak ophalen van de auto: keurig op tijd afgehandeld. auto gewassen geen op- of aanmerkingen
IK KOM AL MEER DAN 20 JAAR BIJ 'MASTEBROEK-GARAGE" IN HOOGEVEEN. ALLE PERIODIEKE KEURINGEN EN DE JAARLIJKSE APK KEURINGEN ZIJN VOORTEFFELIJK GEREGELD. OOK HET HALEN EN BRENGEN VAN DE MAZDA DEMIO VAN HUIS NAAR GARAGE EN OMGEKEERD LOOPT PRIMA.
Geweldig bedrijf met deskundige medewerkers en een goed sociaal kontakt waar humor en koffie niet ontbreekt.
Ik werd snel en zeer vakkundig geholpen!
Prettig en vakkundig
Goede en vriendelijke service en staan altijd voor je klaar als er wat is met de auto\'s.
Heel erg plezierig en vriendelijk. Persoonlijk. Vertellen en overleggen alles zonder dat je erom hoeft te vragen.
Zeer goed.
Goede service, wordt na het afleveren van mijn auto altijd naar mijn werk gebracht en na werktijd weer opgehaald.
Vriendelijk, deskundig en snel. Van de leenfiets mogen ze de banden wel eens oppompen, zodat ik dat niet op mijn werk hoef te doen als ik daar aangekomen ben.
Accurate hulp en prima service.
Zeer klantvriendelijk en correcte benadering