Kom hier al wat jaartjes en wordt altijd keurig geholpen. Ze zijn eerlijk behulpzaam en correct. Top garage
Altijd snel en goed geholpen.
Koffie was iets te koud ( grapje)
Alles oké enkel leenauto mag wel iets beter
....
Fijne persoonlijke benadering !
Prima !
Snel geholpen afspraak makkelijk gemaakt. Tevreden met het resultaat
Vakmanschap, goed luisteren en gezond verstand, duidelijke afspraken en redelijke prijzen. Kers op de taart: Goede uitleg!
Goede service, klantgericht en vriendelijk, en kennis van zaken.
Goede service vlgs afspraak
Overleg, vriendelijk, klantgericht
Probleem snel gevonden en vakkundig opgelost. Transparant in hun werk en eerlijke prijzen.
Afspraak gemaakt en men doet wat er beloofd wordt. Vakmensen die met hun expertise zorgen dat je veilig op de weg blijft dankzij hun onderhoudsskills.
Auto weer keurig gemaakt.
goede directe communicatie, flexibel en betrouwbaar
Waar het bij onze reguliere garage niet mogelijk was om binnen een maand enkele APK keuringen in te plannen hebben verder gekeken en zijn wij bij Vloet Autocenter Mill terecht gekomen. Wij hebben gelukkig op korte termijn enkele afspraken kunnen inplannen. Ondanks de stroeve start met de leasemaatschappij is alles toch nog op zijn pootjes terecht gekomen.
Ze kwamen bij mij thuis en hadden het probleem opgelost! Snelle en goede service!
Vloetauto center kun me snel helpen met het uitvoeren van een APK. Flexibel en klantvriendelijk bedrijf.
Fijn en prettig zaken gedaan . Toppy
Goed geholpen en zeer tevreden met mijn nieuwe occasion
Eerlijk en goed staat ook voor de klant klaar en kwaliteit
Perfect geregeld deze reparatie
Goed en deskundig en vriendelijk
goede service en altijd te woord gestaan,en geen lange wacht tijden
Langenboomseweg 56 A
5451JL Mill
Het alternatief voor de merkdealer: SC-AUTOSERVICE Ervaar het verschil Hét merk-onafhankelijke full-service autobedrijf en officieel partner van Bosch, Autoservice Totaal, onderhoud, reparatie, apk, wassen en meer .........! Voor meer informatie: www.sc-autoservice.nl
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.