Snelle afspraak, prima reparatie en apk en weer keurig in orde.
Heel vriendelijk geholpen en een goede deal kunnen sluiten.
Duidelijk op de hoogte gehouden en alles afgehandeld zoals ik had verwacht.
Wij werden goed geholpen, zeer tevreden en gast vrij. Konden altijd komen. Goede ervaring bij andere mensen jullie .aanbevelen.
Snel en deskundig de auto gerepareerd
Afspraak maken is heel vlot en gemakkelijk. Onderhoud en reparatie altijd snel, vakkundig.
Klantvriendelijk. Komen afspraken na.
Altijd goede service en goed en eerlijk onderhoud van de auto
fijn behandeld erg duidelijk overleg samen inzicht in wat wel en niet nodig al met al fijne monteurs
Aankoop nieuwe auto, goed advies gekregen, snelle service, luisteren naar mijn wensen, kortom zeer tevreden.
Bij deze garage ben je echt klant. Altijd word je vriendelijke geholpen en de service en werkzaamheden zijn prima.
Goede ervaring, werkzaamheden vlot uitgevoerd, fijne service
Fantastisch goede service geleverd tijdens de koop en verkoop van onze auto.
Wij zijn heel blij met onze nieuwe auto! We worden al jaren super goed en snel geholpen!
Toen de accu kapot was werd meteen een nieuwe besteld. Binnen 2 uur na de melding was de monteur al bij ons thuis, werd de accu gemonteerd en konden wij weer op weg. Super!
Klantvriendelijk
Kom in principe alleen voor APK , en soms een kleine reparatie . Geen klachten , gebeurt altijd netjes.
Auto loopt weer als een zonnetje. Prima service
Proffesionele zaak service gericht en gewoon aardige mensen!!!!
prima service en heel vriendelijk geholpen
Tevreden. geholpen met goed advies Kunnen weer verder rijden.
Diverse keren vlot en deskundig geholpen, zeer vriendelijke en servicegerichte monteurs.
Vriendelijk, correct, goede service
Zeer deskundig en krijg goed advies .
Langenboomseweg 56 A
5451JL Mill
Het alternatief voor de merkdealer: SC-AUTOSERVICE Ervaar het verschil Hét merk-onafhankelijke full-service autobedrijf en officieel partner van Bosch, Autoservice Totaal, onderhoud, reparatie, apk, wassen en meer .........! Voor meer informatie: www.sc-autoservice.nl
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.