Netjes geholpen en zeer tevreden over de service en prijs ;)
Netjes geholpen en zeer tevreden over de service en prijs ;)
a
Dashboard gaf melding, kon meteen terecht en werd goed geholpen.
Uitstekende en snelle service,
Zeer klantvriendelijk, behulpzaam en denkend in oplossingen! Een vakbedrijf!
Ken Sander ondertussen al jaren vrolijke gast maar vooral kennis van zaken Goede uitleg waarom iets vervangen moet worden en dit wordt vakkundig uitgevoerd
een fijn bedrijf om je auto daar te laten onderhouden
Netjes en zorgvuldig.
Ik ben sinds twee jaar klant. Dit bedrijf heeft me goed geholpen toen wij met problemen ivm adblue vanuit Frankrijk naar Nederland zijn gereden. De garage in Frankrijk kwam er niet uit, maar SC Autoservice zoals ze nu heten, wel. En zonder veel kosten.
mijn eerste ervaring met sca is prima
Prima service. Keurig vooraf (telefonisch) geïnformeerd toen er extra kosten in het verschiet bleken te liggen. Netjes de factuur uitgelegd. En een huurauto meegekregen i.p.v. (dat was ook altijd leuk) gebracht en gehaald te worden.
ik kom al jaren bij deze garage toen het nog Vloet heten en Sander werkte er toen ook al. nu Sander het over genomen heeft is ie verder gegaan waar Vloet gebleven is en dat is goede service , betaalbaar , meedenkend, enz enz een garage waar ik nog graag jaren zal blijven komen
Problemen aan de auto snel opgelost. Veel vakkennis en goede service!
Duidelijke uitleg van de reparatie en vakkundig gemaakt,de auto loopt weer als een zonnetje.
Vakkundig
Goede eerlijke service
Langenboomseweg 56 A
5451JL Mill
Het alternatief voor de merkdealer: SC-AUTOSERVICE Ervaar het verschil Hét merk-onafhankelijke full-service autobedrijf en officieel partner van Bosch, Autoservice Totaal, onderhoud, reparatie, apk, wassen en meer .........! Voor meer informatie: www.sc-autoservice.nl
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.