en erg aardige mensen
Staan altijd voor je klaar met goed advies, direkte probleemoplossing en dat alles voor een prima prijs, kortom...TOP !!
Wij hebben hier allebei onze privé-auto gekocht (geen dealer maar af en toe hebben ze ook een prima auto te koop staan) en laten we het onderhoud en apk ook uitvoeren. Super service, vriendelijk, eerlijk en een goede prijs-kwaliteit verhouding!
Fijne garage, betrouwbaar en kundig.
al jaren vaste klant.. nog nooit teleurgesteld
Na mindere ervaringen bij dealer garage overgestapt naar Doornink en daar zijn we heel tevreden over!
Autobedrijf met moderne techniek en goede monteurs en de oiderwetse oerdegelijke uitstaling. Geen bla bla
Service, klantvriendelijkheid zijn top.
Topbedrijf
Eindelijk een garage waar je gelijk weet dat je goed zit. Betrouwbaar, eerlijke prijs, vakkundig en leuk personeel. Top!
Er wordt prettig mee gedacht in de oplossingen voor mijn auto. Snelle afspraken en een vriendelijk ontvangst.
Dat wat je van een garage verwacht.
Bij de oprichting vh bedrijf al mijn onderhoud daar laten doen. Vakkundig betrouwbaar en zeer klantgericht. Top!
Snel vriendelijk en niet de duurste
Super Service, denken goed met je mee.
Telkens worden afspraken goed nagekomen. Eric geeft goed advies en het is nog gezellig ook. Zeer aan te bevelen. Gr. Gerard
Ze zullen altijd kijken naar wat mogelijk is. Repareren of vernieuwen wordt echt altijd afgewogen. We kunnen over t algemeen snel terecht, het contact verloopt soepel.
Erg tervreden, goede deskundige en snelle service
Je wordt altijd geweldig geholpen ik vind het een super fijne garage je wordt er altijd vriendelijk te word gestaan. En zeer zeker niet duur. Dus voor mij geen andere.
Sinds ik mijn eigen auto heb, kom ik bij Doornink en ik wil geen andere garage meer. Altijd tevreden, meedenkend, goede service, gewoon een top garage.
Al jaren naar alle tevredenheid mijn garage. Eerlijk en vakkundig advies. Prijs, kwaliteit is uitstekend. Doe jezelf een plezier en ga naar garage Doornink.
Al ongeveer 25 jaar de auto's in onderhoud bij Doornink na volle tevredenheid.
Vriendelijke service en deskundig advies. Ze denken met je mee en zoeken passende oplossingen voor eerlijke prijzen. Ik ben al jaren ontzettend blij met ze.
Al aren klant. Willen niet anders meer. Klant en service gericht. Denken in oplossingen. Nooit teleurgesteld.
Fijne prettige service. Bij een "probleem" wordt altijd meegedacht.
Elbingstraat 6
7418EP Deventer
Autobedrijf Doornink is een universeel BOVAG-garagebedrijf, dat gerund wordt door het echtpaar Erik en Jessica Doornink. Begonnen als eenmansbedrijfje met een beperkt servicepakket, is er inmiddels een allround bedrijf ontstaan waar u terecht kunt voor alle reparaties (ook electronica), APK, onderhoud, aircoservice en de aan- en verkoop van occasions. We zijn RDW-erkend en aangesloten bij de BOVAG/afd. ABA en de Nationale Autopas. Er kan gebruik worden gemaakt van een leenfiets dan wel (in overleg en op afspraak) een leenauto of een haal- en brengservice.