Deskundig en tóch persoonlijk.

Met de auto langs geweest (accu?), geen idee wat er exact mee was, maar met alle geduld van de wereld is er naar gekeken. Ik kreeg een leen-fiets mee en kon een dag later de auto weer ophalen. Helaas was het probleem niet geheel verholpen (auto was ook al wat ouder). Ik kreeg wel wat tips mee. Kosten? Ach, hoeft niet. Dat is nog eens service! Erg blij mee, een persoonlijke benadering door heel aardige én kundige mensen. Kan het iedereen aanraden!

• Bereikbaarheid

Goed en betrouwbaar bedrijf,je kunt snel terecht als er wat aan de hand is met de auto en klantvriendelijk!

Betrouwbare fijne garage

Ik wordt altijd goed geholpen. Er wordt goed werk verricht tegen een eerlijke prijs. Zeker aan te bevelen. Ook in deze corona tijd kun je op ze rekenen, met gepaste maatregelen natuurlijk.

eerlijk en vakkundig

Dit is de garage waar je naar toe gaat wanneer het zat bent om opgelicht te worden, wanneer je dat de auto het gewoon doet -zonder lulkoek- dit is de betrouwbare garage, de garage waar ze je kennen, waar het vrienden zijn of worden. En... de garage voor cultureel Deventer e.o. omdat ze cultuur, poëzie en rock&roll snappen. Goed volk dus.

Betrouwbaar en eerlijk

Mijn oude blikkie is ingeruild. Toen ik vertelde dat ie bij jullie was onderhouden, hoefde te verkoper geen blik meer onder de motorkap te werpen, hij wist wel dat het goed zat. Ik ben altijd plezierig geholpen en weet zeker dat er niet meer aan de auto gedaan wordt dan nodig

Deskundig, oplossingsgericht en betrouwbaar

Doornink blijft zoeken totdat hij gevonden heeft waar het probleem ligt. Vervolgens kiest hij voor de beste oplossing voor wat betreft kwaliteit/prijs. Hij is bijzonder klantgericht en is enthousiast met zijn vak bezig, hij is dus een vakman.

Vriendelijk en vakkundig

👍

• Bereikbaarheid

By far beste garage die ik tot nu toe gehad heb!

Top garage! Heb er best veel ‘versleten’ in de loop der jaren. Bij Doornink voor het eerst dT fijne gevoel dat je zeker weet dat het goed zit. Nooit onnodige reparaties. Altijd goed overleg. Vakkundig. Kortom, alles wat je hoopt/verwacht van een garage, maar wat o zo zeldzaam is. Nogmaals: TOP GARAGE!

• Bereikbaarheid

Geweldige garage met eerlijke en professionele medewerkers!

Ik kom inmiddels 10 jaar bij Erik en Jessica Doornink, met diverse auto’s. Van APK tot kleine en grote beurt. Ik heb alleen maar positieve ervaringen en prima service ervaren. Eerlijkheid en kwaliteit gaan daar hand in hand, samen met een prima prijs. Kortom een goede keuze die ik iedereen aan kan raden (en dat doe ik ook)!

• Bereikbaarheid

Geweldige garage, deskundig en correct! Goud waard..

Deskundig en een vakman die nou is meedenkt met de klant in oplossingen!

Meewerkend bedrijf

Zowel privé- als bedrijfswagen in onderhoud en altijd flexibel ingesteld als het om tijd/spoed gaat. Zachte prijzen voor harde kwaliteit. Fijne mensen!

• Bereikbaarheid

No nonse garage waar de klant nog écht Koning is!!! Goede eerlijke prijzen.

• Bereikbaarheid

Altijd doeltreffend en op zoek naar een betaalbare oplossing bij reparaties.

Snelle en betaalbare service. Niet te beroerd om ff langs te komen toen ik toevallig vlak on de buurt vast stond met pech.

Snelle en eerlijke service

Ik kom al jaren met de auto bij deze garage. Altijd netjes geholpen, op afspraak. Eerlijk en betaalbare prijzen. Mocht het duurder worden dan afgesproken, wordt er netjes gebeld.

• Bereikbaarheid

Fijne ervaring met dit bedrijf. Belde in de ochtend, hadden eigenlijk geen tijd maar wilde toch wel even kijken. Hebben ondanks de drukte het probleem gelijk aangepakt. Wij bevelen dit bedrijf graag aan!!

Uitstekende service

Bij elke storing wordt je zo snel mogelijk geholpen. Vanmorgen had ik lampje stuk van de koplamp en werd drect geholpen, en kon ik mijn weg vervolgen.

Top garage!

Kort samengevat: eerlijk en goed. En da's precies wat je wil. Werkzaamheden die (deskundig) worden uitgevoerd zijn altijd duidelijk en inzichtelijk. Heel veel kennis en kunde aanwezig, en dan valt de rekening ook nog heel vaak mee. Er worden nooit dingen gedaan die eigenlijk onnodig zijn. Ben nu jaar of 4 klant, en ik beveel dit bedrijf echt van harte aan.

Ik ben al 15 jaar een zeer tevreden klant voor onderhoud en APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er fijne garage, komen goed afspraken na en overleggen als er wat is om zo tot een geschikte oplossing te komen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fijne garage. De beste die er is. Ik raad hem iedereen aan en ga nooit meer naar een andere. Goed, betrouwbaar, deskundig, goede prijs kwaliteitverhouding. Kan hem iedereen aanraden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

APK van de camper en door goede ervaring nu ook onderhoud & apk personen auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onderussen al een jaar of 6 mijn auto\'s hier in onderhoud en ik zou voor geen goud meer van garage wisselen.

Elbingstraat 6

7418EP Deventer

Over Autobedrijf Doornink

Autobedrijf Doornink is een universeel BOVAG-garagebedrijf, dat gerund wordt door het echtpaar Erik en Jessica Doornink. Begonnen als eenmansbedrijfje met een beperkt servicepakket, is er inmiddels een allround bedrijf ontstaan waar u terecht kunt voor alle reparaties (ook electronica), APK, onderhoud, aircoservice en de aan- en verkoop van occasions. We zijn RDW-erkend en aangesloten bij de BOVAG/afd. ABA en de Nationale Autopas. Er kan gebruik worden gemaakt van een leenfiets dan wel (in overleg en op afspraak) een leenauto of een haal- en brengservice.