Snel, goed en vriendelijk.
Altijd netjes en eerlijk. Goede prijs kwaliteit verhouding, geen addertjes onder het gras. Al meerdere aanbevolen de auto bij deze garage te laten onderhouden.
Men komt afspraken na (vooraf prijsopgaaf / bespreken oplossing)
In deze garage met Ben als eigenaar heb ik veel vertrouwen en ben al 20 jaar een trouwe en tevreden klant.
Ondanks het tijdstip (zaterdagmiddag 16 uur) en de afstand (40 km van garage) ben ik onmiddellijk ter plaatse geholpen.
Goede prijs kwaliteit verhouding
Het maken van een afspraak ging prima, op de dag van de keuring verliep alles soepel, er werd correct met mij overlegd over vervanging van onderdelen, ik kreeg op tijd bericht wanneer de auto klaar was; kortom: ik ben zeer tevreden.
Ik het zou het iedereen aanraden om de auto daar te onder houden .
Word prima geholpen .
Altijd een vriendelijk, voel je welkom ook als het erg druk is
Het is altijd fijn dat als ik bel met een vraag of probleem dat Ben de tijd neemt en meedenkt in oplossingen en advies. Het is nooit te veel.
zat met een verlichtings probleem met de auto op een zaterdag .die mijn dochter s`avonds nodig had .mijn garage heeft geen monteur beschikbaar op zaterdag.na mijn ongenoegen geuit te hebben.Ben gebeld van auto alliance geen punt kom maar zei Ben.dat is service met hoofdletters ben meteen over gestapt naar auto alliance .en tot volle tevredenheid . ga zo door Ben
Moeilijkheden met je auto? Een telefoontje en het wordt snel en goed opgelost! De klant is er koning.
deskundig, klantvriendelijk
ik heb nog nooit klachten gehad zowel over de service als over de betalingen
Uitstekende service, bekwaam en vriendelijk.
Op een zeer nette manier te woord gestaan en erg goed geholpen
De auto is prima gerepareerd en werd helemaal schoon opgeleverd. Super service.
Vertrouwen hebben.
Meteen goed geholpen. Klantvriendelijk. Altijd een kopje koffie klaar.
Goed en geschoold bedrijf, vriendelijk en kennis van zaken. Zeker een aanrader.
Persoonlijke benadering en goede adviezen.
Al 30 jaar bij deze garage, en niet voor niets. Goed en deskundig, zeer servicegericht en vriendelijk.
Prettige mensen
Wij vinden het een fijn auto bedrijf om klant van te zijn!