TOP!

Klantvriendelijk, goede en snelle service, en altijd bereid om dat extra handje uit te steken.

Deskundig, vriendelijk, geduldig.

Ben al jaren op de hoogte van deze autohandel. Voorgenomen tzt daar een volgende auto aan te schaffen. Toen zich de gelegenheid zich voordeed om huidige BMW X3 te vervangen door een jonger exemplaar met minder kilometers op de teller, was de koop snel gesloten door gehoopte inruil en de prachtige te koop staande BMW X3. De proefrit maakte de keuze definitief.

Zo als het simpelweg hoort te gaan.

Prettige ontvangst en eerste kennismaking. Dat is het grote voordeel bij en van een familiebedrijf. Eerlijke handel, duidelijke afspraken ! Onze nieuwe auto, een prachtige Audi S6, is spic en span afgeleverd. Ga zo door. Simon Dijkstra

Top bedrijf! Super!

Al jaren klant en nog altijd even tevreden! Echt een aanrader.

Keurig bedrijf en correct geholpen

Mijn eerste ervaring met dit bedrijf, auto gekocht, je gaat daar weg met een tevreden gevoel. Ik kan deze mannen van harte aanbevelen.

Vriendelijk

Vriendelijke verkoper niet te opdringerig goede uitleg mooie autos

Mijn 4e auto bij coen gekocht

Goede service en vriendelijk

Staan altijd voor je klaar

Wij zijn al 40 jaar klant bij Coen Droomers en hebben er nog geen dag spijt van gehad.

Als vertrouwd weer een auto gekocht

Weer een zeer mooie auto gekocht bij Coendroomers was weer goed en snel geregeld.Coen bedankt weer .

Fijn contact, snelle reactie en goede prijs

Via Autotrack interesse aangegeven, daarna net telefonisch contact gehad. Inruilwaarde auto marktconform en de gekochte auto zag er mooi uit voor een scherpe prijs. Alles snel op zaterdagmiddag geregeld.

Top bedrijf

Prima service vriendelijk en prima ontvangst

Prettige ontvangst

Neemt alle tijd en goeie informatie.

Louter positief.

Autobedrijf Coen Droomers geeft uitstekend invulling aan zaken die 'normaal' mogen worden geacht, maar dat vandaag de dag helaas niet langer overal zijn. Gedacht kan worden aan, maar niet beperkt tot, het bieden van volledige openheid, transparant handelen en het nakomen van afspraken. Kan derhalve louter positief over de organisatie als geheel en heer Droomers in persoon oordelen!

Klantvriendelijk en vertrouwelijk.

Fijn persoon, zeer klantvriendelijk en komt vertrouwelijk over.

Super goed

X

Goede vriendelijke man, netjes behandeld en een fijne auto gehaald.

Nette auto, alles netjes kunnen invullen qua overschrijvingen en een nette garantie kunnen krijgen.

Super snel en goed geholpen!

Eerlijk bedrijf met nette personeel. Ze hebben ons heel snel geholpen met het vinden van een passend auto. We zijn zeer tevereden en komen altijd weer terug.

Klantvriendelijk Autobedrijf

Vriendelijk, Correct, Flexibel in afhandeling van administratie, goed gevoel bedrijf

Gelukkig nog ouderwets klantvriendelijk

Prima service, vak bekwamen monteurs erg klantvriendelijk zeer tevreden.

Prettige samenwerking

Coen en Thomas hebben me beide vlot en vriendelijk geholpen

Gewoon super goed

Top service! Hele betrokken en gemotiveerde monteurs die altijd klaar staan en echt goed zijn in hun vak. Klanttevredenheid staat hier duidelijk op 1.

Echt goede service en maken gelijk tijd als er stukken zijn aan mijn auto en dat terwijl ze het eigenlijk te druk hebben!!

Geweldige ervaring

Geweldige ervaring en wordt altijd erg vriendelijk ,snel en professioneel geholpen.

Katwijkstraat 32

5341TC Oss

Over Autobedrijf Coen Droomers B.V.

Welkom bij Autobedrijf Coen Droomers, jouw partner in mobiliteit sinds 1956. Met zo’n 100 auto's in alle prijsklassen hebben wij voor elke rijder iets passends. Van een betrouwbare Suzuki Alto tot een exclusieve Range Rover, wij hebben het allemaal!