Fijn contact, eerlijk dus gewoon goed

Goed gevoel, ze willen dat de klant echt tevreden is en dat is bij mij gelukt.

Super snelle service

klantvriendelijk Snelle service Uitstekend Zeker een aanrader

Fijn en accuraat geholpen!

Kwam om mijn auto uit te lezen omdat die al ongeveer een jaar een storing aan gaf. Mijn eigen garage kon de oorzaak niet vinden Binnen een dag was het opgelost. Heel fijn!

Topmonteurs

Echte vakmannen!!

Top bedrijf

Mooie auto's en super service!

Tot heden super geholpen!

Personeel is super vriendelijk en ze staan je direct te woord. Je hoeft niet te wachten!

Altijd snel en netjes geholpen. Goede prijs en eerlijke service!

Altijd snel en netjes geholpen. Goede prijs en eerlijke service!

Super geholpen

Fijne mensen en helpen altijd

Gewoon goed

Gewoon goede garantie en meteen opgelost

Een meedenkende garage bespaarde mij enkele honderden euro's, dat is pas service.

Nette, uitstekende service!

Geen makkelijke storing, waarbij de auto meerdere malen terug is geweest naar de garage. Altijd netjes geholpen tot een oplossing gevonden was! Kortom, een super ervaring!

Geweldige service

Je kunt altijd terecht en wordt zo snel mogelijk geholpen.

Fantastische service, goede communicatie en snelle reparatie

De reparatie van mijn Audi A6 was nog geen 10% van de offerte van een Audidealer. Op vrijdagavond de auto laten neerzetten en maandag einde middag kon ik er mee wegrijden. Goede en snelle communicatie. Zeer tevreden, jullie hebben er een klant bij.

Zeer goede service.

Je wordt als klant perfect behandeld.

Prima service en in alles transparant

Prima garage, klantgericht een aanrader.

Vriendelijke, goede service, fijn adres.

Altijd goed geholpen, vanaf de aankoop tot en met elk jaar onderhoud aan toe. Prima en fijn adres om te komen.

Fijne, serieuze mensen met goede service

Contact was prettig, snelle en goede service, serieuze mensen die super goed werk hebben verricht tegen een goede prijs!

Uitstekende service

Zoals altijd weer uitstekend geholpen.

perfekt

Direkt goed geholpen.

Mijn eerste ervaring met het autobedrijf is uitstekend. Goed geholpen met mijn oldtimer.

vriendelijk en goed geholpen

Een fijne man om mee te maken te hebben. gewoon eerlijk en oprecht, draait er niet om heen en verteld waar het op slaat. Mijn auto in kunnen ruilen voor een nette prijs en alles goed geregeld!

Goede en fijne garage

Ik heb hier vroeger ook auto's gekocht maar sinds ik weer in Oss ben gaan wonen toch weer voor deze garage gekozen om hier een auto te kopen en zeker voor de service en vriendelijkheid.

Simply the best!

Good job, nice people, really professionals!

• ¿Nos recomendarías?

Klantvriendelijkheid oplossingsgericht, hulpvaardig en vakkundig .

Vriendelijke en oprechte contact

Nette en correcte behandeling. Vriendelijke en meedenkend. Goede wagen gekocht voor een hele mooie meeneem prijs. Dank Coen

Katwijkstraat 32

5341TC Oss

Over Autobedrijf Coen Droomers B.V.

Welkom bij Autobedrijf Coen Droomers, jouw partner in mobiliteit sinds 1956. Met zo’n 100 auto's in alle prijsklassen hebben wij voor elke rijder iets passends. Van een betrouwbare Suzuki Alto tot een exclusieve Range Rover, wij hebben het allemaal!