Je wordt netjes behandeld en de garage bevat veel vakmanschap en ervaring. Je kunt je auto met een gerust gevoel achterlaten.

Perfecte auto en goeie service!

Net hier een auto gekocht en bevalt zeer goed.

Goede verkoopservice, aflevering auto prima.

Altijd direct deskundig geholpen

Snel geholpen, zeer vriendelijk personeel en een goede prijs kwaliteit verhouding. Ik kom zeker hier vaker terug.

Snel geholpen , duidelijke afspraken en geen verassingen achteraf.

Top !

Makkelijk online een afspraak gemaakt … snel bevestigd via telefoon en mail … klantvriendelijk en behulpzaam… snel klaar ☑️

Zeer prettig

Zeer prettig, aardige ontvangst, goeie Uitleg

Vriendelijk en goed

Vakkundig en alles vooraf overlegd.

Geen probleem

Snel en professioneel geholpen

Snel en professioneel geholpen

Niks

Was ik toen oudemedeweeker!

Fiat Panda Twinair

Sehr nettes Kontakt, Auto wie beschrieben

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Gepassioneerd autobedrijf

Wij waren op zoek naar een goede bmw z4, zonder nare historie. Deze garage was 1,5 uur rijden bij ons vandaan, dus voordat we contact legden hebben we een aantal reviews gelezen, die opvallend positief zijn. En wij kunnen dit alleen maar bevestigen: De verkoper was heel open en behulpzaam, verschafte ons alle informatie zodat onze eigen garagehouder de auto kon natrekken. Toen wij een proefrit wilden maken bleek er helaas een mankement te zijn, waardoor de proefrit niet doorging. Dit is goed opgelost. Het duurde allemaal wat langer dan wij hadden gehoopt. Corona zal hierin een spelbreker zijn geweest. Maar inmiddels rijden wij met veel vertrouwen en plezier in onze prachtige auto. Zeker een aanrader

Goede service en een goed advies gehad

Vriendelijke goede service

Altijd goed en vriendelijk geholpen , zowel met auto kopen als met servicebeurten.

Prima ervaring, gastvrij en correct!

Het is aangenaam zaken doen met Coen. Duidelijk en vriendelijk.

Top service, afhandeling, nazorg !!

Top service afhandeling en nazorg , zeer aan te bevelen!!

Goede en prettige dienstverlening

Eigenaar en personeel waren prettig in de omgang en hebben me goed geholpen

Klantvriendelijk, snelle en goede service inclusief goed advies.

Mijn ervaring is heel positief, waardoor ik ook familie deze garage heb aangeraden.

Goed en netjes - Let op kosten!

Via service right ben ik bij deze garage terecht gekomen en heb mij gemeld voor een kleine beurt met APK. Er was verwarring met de afspraak, die op een donderdag stond, maar ik werd op dinsdag al gebeld voor de beurt. Een verassing natuurlijk. Ik heb hem helaas zelf moeten brengen ophalen, want via service right is het ophalen en brengen van de auto opgenomen. Voor de rest was medewerker vriendelijk. Ik werd in de tussentijd gebeld door de garage dat de remblokken aan vervanging toe waren. Daarbij werd ik niet echt geinformeerd over de kosten. Ik schrok wel van de rekening bij het ophalen. Je gaat namelijk ergens van uit ... Het voordeel van service right is dat je direct weet wat je kwijt bent aan je beurt. Je verwacht dat er niet veel extra bij gaat komen. Als tip wil ik meegeven dat in mijn geval met het vervangen van de remblokken bij service right een bedrag wordt gerekend van € 81,- voor mijn type auto. Er wordt tevens uitgegaan van een 1 uur werk. Bij de garage heb ik hier meer dan het dubbele voor betaald en hebben ze hier ook langer aan besteed dan een uur. M.a.w. De les is om te checken wat die (extra) werkzaamheden bij service right kosten en te vragen waar de garage het voor maakt. Is het verschil te groot bied je die werkzaamheden nog maar een keer via service right aan.

Ongelooflijk goed

We kwamen de auto bekijken, Door de geweldige ervaring hebben we de golf gti gelijk gekocht. Ik ben zeer tevreden over de gastvrijheid en vriendelijkheid van dit bedrijf toppers Wat een mooie en goed verzorgde auto’s heb je staan Coen.

Kopeling plaat vervangen

Vriendelijke personelen en perfeckt geholpen. Bedankt voor de sevice.

Service zoals service hoort te zijn! Altijd klantgericht en meedenken

Zeer prettig

Wij hebben een zeer prettig gesprek gehad en het voelde vertrouwd

Katwijkstraat 32

5341TC Oss

Over Autobedrijf Coen Droomers B.V.

Welkom bij Autobedrijf Coen Droomers, jouw partner in mobiliteit sinds 1956. Met zo’n 100 auto's in alle prijsklassen hebben wij voor elke rijder iets passends. Van een betrouwbare Suzuki Alto tot een exclusieve Range Rover, wij hebben het allemaal!