Snel geholpen door vriendelijke en deskundige mensen. Kon al snel terecht voor reparatie. Bij andere garages waar ik had gevraagd voor reparatie werd er gezeurd over het merk auto (Saab) oh oh onderdeel niet te krijgen, moeilijk te krijgen etc. Hier niet. Gewoon onderdeel besteld en erin gezet. Maandag gevraagd voor afspraak. Woensdag was auto klaar.
Als vrouw krijg ik altijd nuttige tips.De behandeling is deskundig en daarbij is er ook nog vriendelijk personeel!
Klantvriendelijk en goed.
Ontvangst aan balie was vriendelijk en correct. D Dame nam tijd voor je. Telefonisch contact met de medewerker van de werkplaats was duidelijk en correct over aanvullende reparatie.
@a
Na onderzoek bleek een van de stabilisatorstangen van mijn auto gebroken. Defect en verwachte kosten goed uitgelegd en dezelfde dag nog verholpen. Dank voor de fijne service, zoals al jaren!
Goede uitleg over de reparatie aan de hand van de vervangen onderdelen. Waardevolle tips voor het onderhoud.
Zeer goed ervaren een aanrader
Adequaat geholpen en snelle afhandeling
Vriendelijk, behulpzaam en vakkundig.
Slechte en onduidelijke informatie over prijzen verzekering en eigen risico, prijzen komen niet overeen met website.. Een week op terugbetaling borg moeten wachten na telefonisch contact uiteindelijk terug gekregen Prijs kwaliteit slecht Auto ongepoetste ontvangen/modder binnenin eerst zelf schoon moeten maken
Duidelijke afspraken en goede communicatie
We zouden als lid van KBO Nuth 10% korting krijgen op een beurt. Dat is door de heer Dewez ingebracht in de computer, maar op de factuur is dat niet in mindering gebreacht. Scheelt toch € 17,00
Dit was de eerste keer dat ik daar kwam voor een kleine beurt en APK. Het personeel is vriendelijk en correct geen onnodige voorstellen voor reparaties. Na de APK vroeg ik de keurmeester of er aandacht punten waren die ik in de gaten moet houden. (Er waren er twee) gr Gerard
Men heeft extra een andere bus met laadbak voor ons geregeld. Dus top!
Vriendelijk, professioneel en snel geholpen.
Meer dan voldoende kennis in huis. Goed van tevoren en tussentijds en achteraf geïnformeerd.
Zoals gewend is alles weer perfect verlopen
Het was de eerste keer dat ik bij Haleco kwam. Er werden duidelijke afspraken gemaakt met een prijsindicatie. Men was klantvriendelijk en behulpzaam.
Super service ,goed geholpen en eerlijk Als er iets is bellen ze voor overleg Berichtje waneer klaar Ik ben op en top tevreden en ga zeker de volgende keer weer met de camper
Bedrijf wat de afspraak nakomt. Deskundig personeel. Vriendelijk
Oude camper van 1993 goed nagekeken gerepareerd wat nodig was ,en eerst vooraf gebeld of akkoord was voor het bedrag super mooie garage zeker terug te gaan in deze zaak heb ik mijn volledige vertrouwen.
De auto was goed, fijn en netjes