Vriendelijk en goede service.
Door veel pech met mijn auto kreeg ik een vervangende auto aangeboden...niet voor 1 dag maar ik heb er uiteindelijk 14 dagen in mogen rijden! Mijn auto was helaas niet meer te maken maar zelfs toen lieten ze ons niet staan...we hebben hier een auto gekocht...ach ook nog een nieuwe accu een apk en de autoradio overgezet..geen woorden voor zoveel service!! Ron en collega’s van harte bedankt! Ronald en Hanneke
Super service Vriendelijke mensen Heerlijke koffie
Voor we bij dit bedrijf kwamen was onze auto onbetrouwbaar en stapelde dure reparatie's elkaar op. We besloten op advies van een kennis onze auto dus voor reparatie bij dit bedrijf aan te bieden. We kregen voor er gerepareerd werd een duidelijke prijsindicatie en een eerlijk advies. We besloten de auto geheel te laten repareren. Mits deze dan wel betrouwbaar zou worden. De monteur vertelde ons dat hij zijn best zou doen maar omdat deze ruim 20 jarige auto nooit eerder bij dit bedrijf geweest was kon hij alleen zeggen dat hij geen grote reparaties zou verwachten. Inmiddels ruim 30000KM verder rijdt onze auto nog steeds probleemloos Auto van Laar BEDANKT !!!!
prettige mensen om mee te werken
Zelfs bij bellen net na sluitingstijd toch alle tijd nemen om te helpen
Auto weer picobello in orde, blij met dit bedrijf dat zo toegankelijk is dat je er voor alles terecht kunt. Fijne mensen, goed personeel, snelle service en denken oplossingsgericht met je mee. Kortom top. Dankjewel Ron van Laar en Irene van laar, Succes met jullie mooie autobedrijf
Ik ben goed geinformeerd en vlot geholpen
Breng de auto krijg een leen auto mee of ik wacht tot hij klaar is.
Bij mijn auto werd geconstateerd dat er wat stuk was en dat was destijds een keer vervangen. Er werd aangeboden om dit te vervangen en dat hun de kosten zouden betalen. Dat is super service. In de garage staan de monteurs klaar voor al je vragen en dat is geweldig!
Goed geholpen
Zoals altijd een zeer goede ervaring
In December 2019 een gebruikte auto gekocht, ik ben er hartstikke blij mee Fijne service en vriendelijk personeel. Ik zou jullie zeker aanbevelen bij mijn familie, vrienden en kennissen
Je wordt op `n prettige manier geholpen.
Gewoon perfect!!!
Een kleine beurt waarbij de prijs/kwaliteit verhouding gewoon top is. En.... altijd even vriendelijk.
Prijs en kwaliteit echt goed. Zeer vriendelijk personeel en denken met je mee.
Prima en snelle service
Goede service door professionele vakmensen!!
aan bovenstaande heb ik niets toe te voegen
Betrouwbaar
Is echt een TOP bedrijf staan altijd met een goede service voor je klaar. Zeer vriendelijk.
Hazenspoor 9
6051AB Maasbracht