goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf klantvriedelijk personeel en er word je goed geholpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ondanks niet bij van laar gekocht liet ik onze Spark altijd bij van Laar onderhouden omdat dit lekker kortbij is tov de dealer waar wij de auto kochten. De service is zeer goed. Er staat altijd een (gratis) Leenauto klaar, alles is netjes geregeld. Vandaar dat wij er deze week voor gekozen hebben een 1 jaar oude Orlando bij van Laar te kopen, met inruil van de Spark. De afhandeling was super, en toen bij het verlaten van de garage , bijna voor sluitingstijd de carkit niet bleek te werken werd dit nog opgelost . Het kleine team, maakt het een gezellig bedrijf met goede service, en veel aandacht voor de klant!
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk, correct,

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf buitengewoon prettig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kleiner bedrijf waar men klant nog kent. Reeds 10 jaar klant. Steeds tot tevredenheid beider partijen. Gratis leenauto super!

voldoende, een redelijke ervaring

voldoende, een redelijke ervaring

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb Auto Van laar leren kennen als een bijzonder servicegericht bedrijf waarbij de klant central staat. Erg flexibel in het meendenken in oplossingen. Deze keer bracht ik voor het eerst mijn daar aangeschafte auto. Ik vond het jammer dat er aan het interieur geen aandacht is bested. De bestuurdersmat is helemaal kapot en ik had verwacht dat ze daar wel iets mee zouden doen. Op de rekening staat ruiten sproeier gratis wat onzin is want de sproeier zat helemaal vol. Ik had deze zelf bijgevuld 2 weken geleden. De auto was niet schoon gemaakt. Voor een eerste beurtje (auto is 1 jaar oud) van nog geen kwartier vind ik 139,50 een fors bedrag.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tot nu toe zeer tevreden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf eerste keer [19-04-2013] bij Van Laar klantvriendelijkheid,behulpzaam en goede\r\nservice. \r\n W.uit Maasbracht

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Service en informatie over de reparatie is goed. Ook wordt er naar alternatieve gekeken als er goedkopere onderdelen zijn i.p.v. de originele. Wordt van tevoren overlegt voordat er iets bijkomend aan de auto wordt uitgevoerd. Gratis leenauto. Bereikbaarheid telefonisch is goed. Er wordt voldoende tijd voor de klant genomen om hem de juiste informatie te geven. Koffiehoek is super verzorgd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige ervaringen al sinds 1998 staat dit bedrijf klaar voor haar klanten

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Reparatie van sensor. Betrokken en bekwaam personeel. Vlot uitgevoerd.\r\nRedelijke prijs.\r\nDit was onze eerste kennismaking met Auto van Laar.\r\nWij komen zeker terug.\r\nMet dank, Herman en Henny Gommans-Schopman

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd goede service kom er al 12 jaar ongeveer. wij hadden een opel vivaro particulier gekocht. veel problemen aan gehad Auto van Laar heeft vakkundig alles opgelost na een tijdje kochten we bij hun een nieuwe spark leuke auto vanwege de goede service klasse jongens ga zo door.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De waardering zoals onder aangegeven zijn voor mij structureel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf autobedrijf van laar te maasbracht is voor ons en vertrouwd bedrijf al diverse jaren.

Hazenspoor 9

6051AB Maasbracht