Mijn auto werd snel gemaakt en ook staan ze snel voor u klaar. Vriendelijk personeel en een humoristische baas. Ik raad het iedereen aan.
Vakkundig personeel
Prettig in omgang. Bij vragen en of aanpassingen meteen reactie/tekst en uitleg.
Vriendelijk en behulpzaam
Direct afspraak. Direct aan de beurt. Een belletje als de auto klaar is. Uitleg aan de auto omtrent wat er exact gedaan is. Meedenken over oplossingen due werken en niet metEen een ingrijpende reparatie voorstellen. Vriendelijke bediening en de klant serieus nemen. Ik had wel liever het advies gehad om gelijk de beurt te laten doen zodat ik minder werkplaats en APK Keuringskosten had hoeven maken. Ik heb daar zelf helaas vooraf niet aan gedacht.
Bij het ophalen van de auto (kleine beurt) ligt het onderhoudsboekje open op de stoel en dashboard staat open. Autobanden niet op spanning.
Vooraf duidelijk overleg m.b.t. beurt en zaken die vernieuwd moeten worden, geen verrassingen in nota en prima koffie.
zeer tevreden over alles
Ik werd goed geholpen, de mensen waren erg vriendelijk en behulpzaam.
Zoek je een betrouwbare garage, deze niet merkdealer is een aanrader.
Naar volle tevredenheid.
Gewoon prettig.
Een technisch bedrijf met een familiaire uitstraling. Je wordt er vriendelijk ontvangen en volgens afspraak snel en deskundig geholpen. En voor alle klanten is er jaarlijks de "wintertestdag", natuurlijk voor het nakijken van de auto voor die de winter in gaat maar vooral een gezellig samenzijn met hapjes en drankjes. Als iets de band versterkt tussen klant en personeel...…….. En oh ja, nog een kleinigheid, Je vindt hier het mooiste, chiqueste toilet van alle garages in Nederland. Henk Stribos.
Voor het afstellen van onze oldtimer zijn we bij auto van Laar aangekomen. Bij het starten van de auto viel ons direct op dat de motor stiller en soepeler liep dan ooit ervoor! Dit ondanks dat we deze auto 6 jaar hebben en altijd dealer onderhouden was. Bij het weg rijden bleek hij ook pijl snel geworden te zijn. Nooit geweten dat 'n auto uit 1973 zo soepel en snel kon zijn auto van Laar bedankt jullie doen de dealer nog wat voor!!!!!
Altijd bereid om te helpen en of ondersteuning te geven.
Zeer kundig en bekwaam. Goede kwaliteit/prijsverhouding
Ze denken met je mee en zorgen dat je auto weer gerepareerd wordt.
Je voelt dat je welkom bent en je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan.
Ik heb totaal geen verstand van auto's maar rekenen kan ik wel. Dus ben ik overgestapt van de dealer naar Auto van Laar i.v.m. een groot prijsverschil. Vraag mij niet hoe het kan maar sindsdien lijkt mijn auto sneller te reageren, stottert niet meer, slaat ook niet meer af en gebruikt nog minder brandstof ook. Hier zou de dealer nog wat van kunnen leren.
Altijd goed service
vooraf op de hoogte gebracht van de uit te voeren werkzaamheden, en aangezien het langer ging duren zomaar gratis vervangend vervoer geregeld. Top.
prijs en en service zeer goed
naar tot mijn wagen met pecht naar ron van laar is gesleept is die super goed gerepareerd geworden.
Hazenspoor 9
6051AB Maasbracht