Zeer correct en vriendelijk

Door een tip bij stuurhuis terrecht gekomen voor het verlagen van mijn auto, dit kon al snel gedaan worden en is zeer netjes uitgevoerd. Kopje koffie bij binnenkomst en getoonde interesse.

• Prijs/Kwaliteit

Vriendelijk,meelevend ,behulpzaam,ik heb er geen andere woorden voor

Alles snel voor elkaar

Op maandag een afspraak gemaakt voor de woensdag. Auto gebracht, leenauto mee naar huis en vrij vroeg in de middag een telefoontje dat de auto klaar was. Auto ook door de wasstraat gehaald.

Goed werk

Ze leveren altijd goed werk en netjes

• Prijs/Kwaliteit

Vriendelijk stipt en ze vinden altijd tijd voor je

Een service gerichte garage waar mensen altijd voor je klaar staan en met meedenken. Zo kom je bij het afrekenen ook nooit voor een verrassing te staan.

Prettig

Apk en onderhoud

Er word altijd netjes en keurig gewerkt. En mochten er extra kosten zijn, dan word eerst netjes gebeld en overlegd zodat je weet waar je aan toe bent. En ben je nooit te duur uit. Auto word keurig weer afgeleverd en zelf mooi gewassen en een geurmobiel in de auto gehangen. Wat wil je als klant nog meer.

• Prijs/Kwaliteit

Snelle service. Direct leen auto beschikbaar.

Vriendelijk, deskundig personeel. Snelle service. Goede prijs kwaliteit.

• Prijs/Kwaliteit

Helder communicatie en altijd vervangend vervoer bij apk.

Bus gekocht en het onderhoud word door Schuurhuis geregeld, als er iets moet gebeuren word je geattendeerd door een telefoontje. Keurig bedrijf!

Prima service!

Prima service door monteur en bedrijf.

• Prijs/Kwaliteit

Perfect geregeld en meegedacht!

Het ging om een grote beurt voor een Volvo V70. Alles is conform de (ook de aanvullende) afspraken uitgevoerd en de auto heeft bovendien een fantastische poetsbeurt gekregen. Ik ben er gewoon heel blij mee!! Hans de Klerk

Uitstekende vakgarage

Ik stel best hoge eisen aan onderhoud en reparaties en deze garage voert het allemaal zeer netjes en vakbekwaam uit. Ook de communicatie verloopt zeer netjes en vriendelijk. Prijs en kwaliteit zijn ook zeer goed te noemen. Ik ben zeer tevreden, heb nu al meerdere reparaties en onderhoud laten uitvoeren en heb ook al een keer een bakwagen (verhuizing) bij hun gehuurd want ook verhuur van verschillende voertuigen is bij deze garage een mogelijkheid. Allemaal heel netjes en vriendelijk afgehandeld.

Goed geholpen

Goede service vriendelijke mensen

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Perfect geregeld weer!

Alles op tijd en auto netjes gewassen. Transparant is werkzaamheden en kosten.

Keurig geholpen

Erg vriendelijk personeel dat je altijd vriendelijk te woord staat. Goeie service

Top!

Altijd netjes alles voor elkaar.

Je word vlot geholpen

Uitstekende service

Je wordt netjes behandeld. Goede service. Goeie klacht afhandeling. Super tevreden!

• Prijs/Kwaliteit

Volgens afspraak op tijd netjes

deskundig, attent, vriendelijk

Mijn ervaring met auto bedrijf Schuurhuis in Ommen is uitstekend. De hulp die je krijgt is uitstekend. Degene die mij te woord staan zijn deskundig, behulpzaam en attent. Kortom: dik tevreden.

Uitstekend!

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Van te voren goed afgesproken wat er moest gebeuren (onderzoek, onderdelen, prijs) en in mijn geval is de reparatie zeer goed uitgevoerd. Ook heb ik eerder een auto voor verhuizen gehuurd (bakwagen) en ook dat is vlekkeloos verlopen. Echt een dikke 10!

Top service

Prima en snel geholpen.

• Prijs/Kwaliteit

Ben al jaren zeer tevreden

Kom al vele jaren bij Auto Schuurhuid.

• Prijs/Kwaliteit

Snel Vriendelijk Cappuccino erbij Hop klaar!

Vermeerstraat 2

7731SM Ommen