Ouderwetse service

Schuurhuis is klantgericht, heeft kennis van zaken en denken verder dan de initiële vraag.

• Prijs/Kwaliteit

TOP, beleefd ontvangen en een deskundig team

Ik was al elders bij een garage geweest met dit probleem maar het werd niet opgelost: branden van een oranje lampje. Nu is het lampje eindelijk uit! Was ik maar eerder met mijn VW naar Garage Schuurhuis gegaan. Mijn vrouw heeft een Suzuki van de firma Schuurhuis en zij is zeer tevreden dus adviseerde zij me ook met de VW naar Schuurhuis te gaan! Had ik dat maar eerder gedaan! Dik tevreden!

Fantastische

Gemakkelijk in de omgang mijn auto word meegenomen van huis en weer netjes thuis gebracht

Snel vakkundig

Ze hebben snel en vakkundig mij geholpen

Uitstekende service

Een aanrader

• Prijs/Kwaliteit

Goede service tegen prima prijs en men doet wat men zegt!

Je krijgt echt waar voor je geld. Men denkt oplossingsgericht met je mee, wat erg belangrijk is.

Goed en eerlijk bedrijf

Wij hadden de afgelopen weken een 9 persoons busje gehuurd om mee op vakantie te gaan. Bij aankomst op de camping in Spanje bleek de bus een olielekkage te hebben. Via de bijgeleverde pechhulp (Suzuki) is de bus afgesleept naar een garage en daar gerepareerd. 3 dagen later konden wij de bus weer ophalen. Of dat nog niet genoeg was, reed er bij de Spaanse supermarkt een auto tegen onze bus zonder zijn gegevens achter te laten. Bij terugkomst in Nederland de schade proberen weg te poetsen (wat deels lukte). Gisteren de bus weer ingeleverd en uiteraard de schade gemeldt. Schuurhuis heeft na overleg besloten om de (kleine) schade zelf te gaan repareren en doordat wij al pech genoeg hadden gehad, niets op ons te verhalen. ECHT EEN TOP SERVICE.

fantastich

nadat ik een auto had gekocht was binnen 3 maanden de thermostaat defect helaas. niemand kan daar aan doen. ik heb contact opgenomen en ik kon langskomen zodat ze dit konden herstellen. perfect hersteld geen problemen meer. super! ook de leenauto was geen afgetrapte bak maar een bijna nieuwe uit de showroom. mannen bedankt ga zo door wat een top service!!!

Gewoon goed

Vriendelijk personeel en goede service.

Super!

Altijd klantvriendelijk en zeer behulpzaam.En natuurlijk zijn ze erg deskundig.

• Prijs/Kwaliteit

Wij hebben hier onze Suzuki gekocht. Vriendelijk en goed geholpen Heerlijk klein bedrijf die nog voor hun klanten klaar staan. Wij zouden zeker deze garage aanraden ook al kom je niet echt uit de regio

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een uitstapje naar een andere garage/automerk toch weer terug. \r\nDat was een goede keuze. Nog altijd top service!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Topbedrijf, wist niet dat er nog zo’n eerlijke en nette garagebedrijven bestonden.\r\n2weken buiten de garantie met auto gestrand in Zwitserland met een probleem wat niet eens onder de garantie zou vallen. Heel netjes geholpen, echt oprecht medeleven en interesse. Ondanks de ellende heel goed gevoel aan overgehouden. Kortom een bedrijf waar je met een gerust gevoel een auto kunt kopen, zelfs als je daar meer dan 100km voor moet reizen.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke en gemoedelijke garage waar klantvriendelijkheid hoog in vaandel staat. Ergens anders een Suzuki gekocht maar een aankoopcheck was geen probleem, super.
  • Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik was op zoek naar een mooie (tweedehands) MINI en dit bedrijf heeft mij goed geholpen vanaf begin tot eind.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf wij hebben een gebruikte Vitara gekocht en zijn zeer tevreden over de auto en over de afwikkeling.Ook het personeel is zeer vriendelijk.Een top garage.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik breng mijn auto hier altijd voor de APK, reparaties, grote en kleine beurt. Hier is men vriendelijk, behulpzaam en leveren ze goede service. Ik ben zeer tevreden.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

• Deskundigheid N.v.t.