Super perfecte communicatie

Goede communicatie, fijn in de omgang

Vriendelijke mensen

Heel fijn geholpen door vriendelijke mensen

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/Kwaliteit

goede service met goede informatie vooraf bij bijzonderheden

De service bij mijn camper onderhoud/APK wordt altijd uitstekend uitgevoerd, zeer compleet en bij bijzonderheden wordt er vooraf contact opgenomen over wat er aan de hand is, een voorstel hoe het op te lossen en dan wordt het correct uitgevoerd.

Uitstekende service!

Afspraken digitaal gemaakt. Bellen als er een bijzondere der uitgave naar voren komt. Krijgt netjes een offerte in de mail. En een appje als de auto klaar is. Alles netjes en vriendelijk afgehandeld. Dus top service!

Weer top

Kan er heel kort over zijn, alles was weer tot in de puntjes geregeld.

Goed en netjes bedrijf,

Vriendelijk personeel, staan open voor overleg,

• Prijs/Kwaliteit

Goede service, conform afspraak. Hartelijke mensen

Goede ontvangst, luisterend oor van de verkoper, niet opdringend, werkplaats ziet er schoon uit..

• Prijs/Kwaliteit

Zeer tevreden met de service.

Eerste kennismaking, meteen geholpen

jarenlange vertrouwde ervaring.

al meer dan 20 jaar maken wij gebruik van de ervaring en deskundigheid van de garage van Hofsink en Nijland. prettig, vertrouwd, no-nonsense en als een familie.

Tevreden

Advies en service is goed. Ervaren monteurs en vriendelijk Dames receptie ook vriendelijk Wij zijn tevreden

• Prijs/Kwaliteit

Wat een geweldige garage! Ik voel me direct geholpen!

Ik ben Hardenberger en ik was altijd bij een andere vertrouwde garage. Echter ik ben nog nooit zo geweldig geholpen als nu. Mij zie je hier terug! En voor degene die twijfelen! Goed adres! Enig minpuntje is niet de auto schoon af te leveren na reparatie. Dat vond ik jammer.

• Prijs/Kwaliteit

Net schijven blokken van die zelf aangeschaft had.

Altijd vriendelijke gemotiveerde werknemers

Ben al jaren klant hier, en nog nooit voor verrassingen gestaan, zeer vakkundig en betrouwbaar

• Prijs/Kwaliteit

Prima deskundigheid, duidelijke communicatie en informatie

Prima!: deskundige medewerkers, klantvriendelijke sfeer, duidelijke communicatie.

Vriendelijk en snelle service

Wij brengen onze auto al jaren naar Hofsink en Nijland, er wordt altijd goed gecommuniceerd, er is vriendelijke service en iedereen is zeer deskundig. Zeer tevreden over!

Doen wat ze beloven.

Goede afspraken.

Snel geholpen

Ik kwam op zaterdag ochtend met een probleem die serieus genomen werd en ook werd ik geholpen wat ze konden doen op dat moment en kreeg een eerlijk antwoord vriendelijke geholpen bij het wachten een kopje koffie met wat erbij vriendelijke mensen En daarna op tijd een vervolg afspraak Greet Lijnema-Hoogma

Fantastisch

Altijd meedenkend, behulpzaam, snel mogelijkheid tot een afspraak. Een hele fijne professionele garage.

Gewoon goed, als altijd.

Wielenwissel ging snel en goed. De cake smaakte prima.

Gaat altijd goed

Klantvriendelijk, deskundig en servicegericht

Zie boven

• Prijs/Kwaliteit

Vriendelijk en prettig. Mooie uitstraling bedrijf

Fijn geholpen en goede uitleg

Goede service.

Na de onderhoud beurt. Auto weer picobello in orde.

Hoffelijk en nijverig

Fijne mensen uit het oosten des lands. Waar alle goeds vandaan komt.

Kruiwiel 10

7773NL Hardenberg

Over AutoFirst Hofsink & Nijland

Wij zijn een universeel garagebedrijf aangesloten bij de Autofirst organisatie. Gevestigd op bedrijventerrein Haardijk kunt u onze multifunctionele garage vinden. Onze garage is voorzien van de nieuwste uitleesapparatuur voor alle merken. Wij voeren al het onderhoud uit aan uw personen- en bedrijfswagen. Ook voeren wij volgens de BOVAG-richtlijnen onderhoud uit aan uw caravan en aanhangwagen. Tijdens het verblijf van uw auto in onze garage zorgen wij voor vervangend vervoer, leenfiets, haal en breng service. Zodat u mobiel blijft. Bent u op zoek naar een andere auto kijk dan voor onze voorraad op www.hofsink-nijland.nl ook voeren wij zoekopdrachten voor u uit. Kortom tot ziens op Kruiwiel 10.